joi, 04 iunie 2020

Ce notă a trimis primarul Râmnicului la Ministerul Sănătății după ce un om a murit în stradă

Primarul Râmnicului, Sorin Cîrjan, cere printr-o notă Ministerului Sănătății să se deschidă Ambulatoriul de la spital pentru ca oamenii să se poată trata, să nu ajungă în situații dramatice. Nota a fost transmisă după ce un om se pare că a murit vineri în stradă.  „Vineri am trimis o nouă adresă Ministerului Sănătății solicitându-i domnului ministru, Nelu Tatăru, să deschidă Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Municipal Râmnicu Sărat!

Am aflat ieri, cu stupoare, împrejurările în care un om a murit. Poate ar fi avut o șansă la viață dacă un întreg sistem de sănătate nu ar fi obsesiv direcționat spre lupta cu COVID-19. Am atras atenția în multe rânduri celor care decid astăzi soarta românilor, vorbind despre sănătate și viață. Este nedrept și frustrant pentru municipiul nostru și altele, asemenea nouă, în care se petrec drame din cauza faptului că serviciile medicale au fost, practic, confiscate!

Poate este prea puțin un om, fie el si primarul unei localități ca să poată influența o decizie, însă astăzi nu mă voi mai limita doar la demersuri oficiale!

În “România Normală” în care trăim, nu este normal ce se întâmplă!”, a scris pe pagina de socializare primarul Râmnicului.

1 COMENTARIU

  1. Mai bine trimitea nota cum Sorin Carjan a decis distrugerea carierei politice a lui Stanciu de la Ramnicelu.

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!