vineri, 15 ianuarie 2021

Familia Mocanu a rămas fără controlul asupra CJAS. Fina Apostu, schimbată din funcție

Gruparea din jurul deputatului trasiest Adrian Mocanu a primit, marți, o lovitură grea. După doar 39 de zile în fruntea Casei Județene de Asigurări de Sănătate, fina de cununie a fostului senator Victor Mocanu, Dana Apostu, a fost trimisă înapoi la biroul său de jurist în cadrul CJAS; practic, atât le-a trebuit responsabililor din Casa Națională de Asigurări de Sănătate să se prindă că numirea acesteia fusese făcută cu o flagrantă încălcare a prevederilor legale în vigoare, acesta neîndeplinind condiția de vechime într-o funcție de conducere.

Noul președinte-director general al Casei Județene de Asigurări de Sănătate este, începând de marți, economistul Paula Grigore, despre care angajații instituției spun că este un profesionist desăvârșit. De altfel, aceasta lucrează la CJAS Buzău încă de la înființarea instituției, în care a deținut atât funcția de șef de serviciu cât și pe cea de președinte-director timp de peste doi ani, înainte ca la conducere să fie instalat juristul Raluca Alexandru. (Foto: Facebook)

 

2 COMENTARII

  1. O familie de infractori , incearca sa puna mana din nou pe judetul Buzau. Suntem un stat corupt, nu avem autoritati care sa recupereze prejudiciul produs de astfel de specimene.

  2. Ce ma bucur! Ar trebui data afara. Urmeaza Dimian si sefa de la DSP Buzau. Dimian trebuie indepartat si facut dosar de urmarire penala. De ce nu se sesizeaza ANI privind declaratiile de avere?

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!