Monden

Buzoianca Grațiela Duban despre greșelile făcute la Survivor România: „E un joc pervers”

Buzoianca Grațiela Duban nu a uitat experiența trăită la Survivor România, nici după o lună de când a părăsit showul din Republica Dominicană. Într-o postare pe Facebook, soția actorului Andrei Duban a mărturisit că a realizat unde a greșit pe durata emisiunii și ce i-a atras, în cele din urmă, eliminarea din cadrul competiției.

Cea mai importantă lecție pe care a învățat-o la Survivor

„De multe ori stau și mă gândesc, încerc să cântă­resc unde și de ce am <greșit>. Am folosit ghilimelele pentru că o parte din mine nu consideră că a <greșit>.Tot timpul îmi spuneam în sinea mea că nu trebuie să mă pierd pe mine ca om, că trebuie să fiu corectă. Dacă eu sunt corectă sigur cei din jur vor încerca să fie și ei. Mama îmi spunea tot timpul <nimeni nu e ca tine, nimeni nu gândește ca tine>, și nu, nu spunea asta să scoată în evidență că are un copil bun, ci încerca să-mi spună să nu am așteptări de la alții… Jocul acesta, Survivor, e un joc pervers, te sucește și te răsucești de n ori… de multe ori nu mai vedeam care este <drumul corect>. Acest cuvânt <corect> m-a făcut să <greșesc>. Și acum vă întreb: cum poți să greșești când tu încerci să faci totul corect? Și totuși am greșit pentru că în dorința mea de a încerca să fiu CORECTĂ am uitat să fiu BUNĂ. Am revăzut azi un film bun care mi-a răspuns într-un fel la întrebările mele. Acestea sunt cuvintele ce m-au făcut să înțeleg: <Când ai de ales între a fi bun și a fi corect, alege să fii bun> . Cred că asta este cea mai importantă lecție pe care am învățat-o la Survivor. Voi ce alegeți?”, a scris Grațiela Duban pe Facebook.

La finalul lunii martie, Grațiela Duban a devenit istorie în cadrul showului ,,Survivor România”, după ce publicul a decis ca Ghiță Balmuș să continue aventura din Republica Dominicană. Imediat, tânăra a spus că regretă că nu va mai continua, dar a recunoscut că i-ar fi fost tot mai dificil să facă față în competiție.

„O parte din sufletul meu este melancolic pentru ce las în urmă. Las o parte din mine pe insula Survivor. Cel mai mult și mai mult îmi va fi dor de emoțile de a vedea traseul. Primul lucru pe care îl voi face când voi ajunge acasă va fi să îmi țin strâns în brațe copilul și soțul”, a spus Grațiela Duban.

Reamintim că Grațiela s-a născut în 1987 la Buzău, a absolvit Liceul de Arte „Margareta Sterian” și apoi Facultatea de Teatru.

Articole similare

error: Continut protejat!!