Monden

Ce a făcut Andrei WRS înainte de a scoate bani din muzică

Rare sunt cazurile în care un artist nu trece prin bune și prin rele și nu pornește cu munca ,,de jos” până să ajungă cunoscut și să câștige prestanță și notorietate. Este și cazul lui Andrei Ionuț Ursu, alias WRS, care a oferit un interviu zilele trecute, pe parcusul căruia a povestit cu ce se ocupa înaintea debutului în muzică. Artistul a dezvăluit la „Do or Drink” care a fost cel mai rușinos job pe care l-a avut și unde a lucrat până în momentul în care a ajuns să facă bani din muzică.

Andrei WRS este cunoscut pentru piesa „Amore” care a rupt topu­rile vara aceasta. Cea mai nouă piesă a sa este „Tsunami” și artistul promite că vor urma și alte piese. Însă ce a făcut WRS până să devină artist? Simplu, a fost vânzător și barman printre altele – pentru că a avut foarte multe joburi -, iar unul dintre ele a fost cel de vânzător în magazinul părinților, la o vârstă fragedă.

Artistul a dezvăluit la „Do or Drink” că în vacanțele de vară își ajuta părinții și vindea în magazinul pe care aceștia îl dețineau. „În vacanțele de vară vindeam în magazinul alor mei și au crescut vânzările pentru că era un fenomen. Acum dacă îmi dau seama… am fost folosit, e ilegal, nu? Pot să-mi dau în judecată părinții? Abia aștept. Veneau oameni foarte mulți să mă vadă vânzând. Vindeam vrac și eram atât de talentat încât, când luam cu chestia aia, puneam aproape fix și toată lumea era <wow>”, a mărturisit WRS.

Întrebat care a fost cel mai rușinos job pe care l-a avut până acum, WRS a spus că cel de barman i s-a părut a fi cel mai greu și rușinos. ,,Nu vreau să des­consider oamenii care au acest job, dar cel mai rușinos a fost job-ul de barman. Am lucrat în Londra vreo șase luni. Eram în niște situații… după două dimineața. Britanicii nu beau foarte cizelat, ei combinau multe băuturi și eram: <ooo, o să-ți fie foarte rău!> Și nu voiam să le dau combinațiile alea pentru că știam că tot eu o să curăț. Vomitau pe acolo… ăsta a fost cel mai rușinos job pe care l-am avut”, a precizat buzoianul.

Cu toate acestea, artistul spune că aceste situații l-au ajutat și l-au „călit” ca om. Surprinzător, Andrei WRS spune că ar mai practica meseria de barman, în ciuda experiențelor ciudate pe care le-a trăit. „Mi-au dat încredere în mine pentru că, cumva, eu deja aveam proiect cu muzica. Am primit încredere în mine, că am zis: am două mâini, două picioare și nu ar trebui să-mi fie frică de nimic. Munca, pentru mine, este cea mai frumoasă terapie. Mi se pare că trebuie să muncim ca să fim OK cu capul. Cumva e și un vis de-al meu să servesc într-un bar, undeva pe plajă și să pun muzica pe care o vreau eu și să fie așa un mood complet. Îmi doresc să fac asta pe la 40 de ani sau ceva de genul, să mă rup de lume. Mi-a plăcut să mixez lucruri”, a încheiat interviul Andrei WRS la „Do or Drink”.

Articole similare