Sănătate

Cauti aparate auditive performante reincarcabile? Iata cele mai bune modele

Pentru persoanele varstnice, popularul aparat auditiv reincarcabil este o solutie optima, din toate punctele de vedere. Batranii nu trebuie sa aiba grija bateriilor, si nici sa faca deplasari in acest sens pentru a se asigura ca nu vor fi luati prin surprindere.

Aceste aparate auditive se pun la incarcat in timpul noptii, iar pe tot parcursul zilei isi dovedesc functionalitatea, fara niciun fel de probleme. In acest sens, se remarca anumite modele inovative. Afla detalii despre cele mai cautate device-uri reincarcabile si descopera de unde poti cumpara un model de ultima generatie pentru un plus de confort si discretie.

 StyleLine / StyleLine BT: pana la 4 zile de mobilitate fara priza

Din seria aparatelor auditive inovative nu poate sa lipseasca modelul StyleLine / StyleLine BT, un produs modern care nu are egal la capitolul mobilitate. Acest aparat auditiv se incarca o singura data si poate fi folosit pana la 4 zile, fara a necesita o reincarcare in perioada respectiva de utilizare.

Vine la pachet cu un kit de incarcare modern, ce poate incarca echipamentul medical de trei ori, fara a necesita conectarea la o priza. Acumulatorii au o autonomie ce ajunge pana la 19 ore, fiind un dispozitiv inteligent ce asigura o mobilitate deplina. Din seria beneficiilor mai face parte si functionalitatea My Voice, ce prelucreaza in mod diferit vocea utilizatorului, fata de orice alt tip de sunete sau zgomote. Se poate controla prin telefon.

 Stellar M 8C BTE: aparatul auditiv cu care faci streaming audio

La capitolul autonomie acest aparat auditiv nu are concurenta. Este un model reincarcabil cu o autonomie de peste 24 de ore, si integreaza – in plus – posibilitatea de conectivitate directa (streaming audio) cu dispozitivele mobile, prin Bluetooth. Incarcarea acestui aparat este una cat se poate se simpla, automata. Nu necesita contact. Aparatul auditiv se porneste automat, in momentul scoaterii din incarcator, ceea ce sporeste nivelul de confort.

Conexiunea directa cu telefonul, televizorul sau orice alt tip de echipament cu Bluetooth este un avantaj extraordinar oferit de acest echipament medical modern. In componenta sa, aparatul auditiv Stellar M 8C BTE are un transmitator inteligent 2.4 si un smart microphone Styline BT.

 Wesound.ro te asteapta cu o gama moderna de aparate auditive reincarcabile

Daca vrei sa faci o investitie buna in sanatatea ta, iti recomandam centrul de protezare Wesound.ro. Cele doua modele inovative de aparate auditive de tip reincarcabil se gasesc in oferta acestui centru, ce iti pune la dispozitie si o gama extinsa de servicii. Poti achizitiona direct un aparat auditiv, pe baza unor analize efectuate in spital, sau poti sa fi consultat direct la acest centru. Wesound.ro iti ofera sansa de a face audiograma si timpanograma in incinta centrului, analize pe baza carora specialistii iti vor emite o recomandare personalizata spre un anumit tip de aparat auditiv. Oricare ar fi optiunea ta, ai multe motive sa apelezi la aceasta echipa de specialisti, orientata spre cele mai moderne solutii la nevoile pacientilor.

Wesound.ro este localizat atat in Bucuresti, cat si in Campina, judetul Prahova. Colaboreaza cu cei mai mari producatori de echipamente medicale, care mizeaza pe inovatie si calitate in procesul de fabricare al aparatelor auditive. Si cel mai important, cei de la Wesound.ro cred intr-o relatie onesta, autentica, deschisa, transparenta si de incredere, pe care o consolideaza cu toti pacientii care le calca pragul. Merita!

 Date de contact:

Telefon/Fax: 031 425 2726

E-mail: [email protected]

 

Articole similare