Actualitate

Cum furau angajații fabricii de țigarete de la Pârscov chiar sub nasul agenților de pază

Mai mulți angajați ai fabricii de țigarete la la Pârscov și agenții de pază aflați în serviciu în noaptea de vineri spre sâmbătă s-au ales cu dosar penal după ce polițiștii i-au prins în flagrant furând de la locul de muncă.

În noaptea de 19/20 iunie, polițiștii din cadrul Poliției Rurale Pârscov și Poliția orașului Pătârlagele au organizat și desfășurat o acțiune cu privire la sustragerea de țigarete din cadrul unei societăți comerciale de pe raza localității Pârscov.

În urma verificărilor au fost identificați 14 angajați, cu vârstele cuprinse între 28 și 51 de ani, care aveau prinse pe corp și în interiorul bagajelor atât țigarete vrac cât și pachete.

Au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor aproximativ 660 de pachete cu țigarete și aproximativ 7000 de țigarete vrac.

Fiecărui angajat i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar agenților de pază aflați în serviciu la poarta de acces al firmei, le-au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de neglijență în serviciu.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Postului de poliție Pârscov pentru a stabili cu exactitate împrejurările comiterii faptelor.

 

 

 

Articole similare