Monden

Cătălina Toma iubeşte din nou, la 45 de ani

La 45 de ani, artista R&B Cătălina Toma are din nou fluturi în stomac. Celebră în anii 2000, cântăreaţa a rămas în memoria românilor datorită vocii, lookului și pieselor care ieșeau din tiparele muzicale ale acelor ani. Regina R&B din România a ales să se mute peste hotare și să trăiască „visul american” după ce, timp de mai mulţi ani, a simțit că activitatea sa nu este apreciată la adevărata valoare. Într-un interviu acordat recent pentru România TV, buzoianca a recunoscut că este fericită şi împlinită.

„Cele mai frumoase lucruri se întâmplă atunci când nu te aștepți”, a declarat artista, fără a intra în detalii, într-un alt interviu pentru viva.ro, semn că ar fi din nou îndrăgostită. Și pentru că s-a gândit că partenerul perfect este construit după un anumit tipar și că mai importantă decât conexiunea fizică este cea spirituală, ea a recunoscut că s-a lăsat greu cucerită. „Mă las greu cucerită, pentru că am trecut prin multe dezamăgiri în viață și nu cred în oameni decât dacă îmi dovedesc că merită. Mă atrage bărbatul artistic, intelectual și excepțional, pentru care primează conexiunea spirituală, nu cea fizică. Îmi place un gigant tandru, distins și manierat, care le tratează pe femei ca pe niște regine”, a mai punctat cântăreaţa.

Vedeta a vorbit, de asemenea, despre calităţile, dar şi despre defectele ei. „Temperamentul vulcanic este cel mai mare defect, cred. Cu toate că mi-am rafinat inteligența emoțională, nu vreau să șterg complet acest atribut. Pe primul loc este talentul vocal. Pe urmă, reziliența, tenacitatea, talentul de a învăța lucruri noi, autodidaxia și mintea curioasă reprezintă o parte dintre calitățile mele. Compasiunea în fața adversității ar fi cea mai mare calitate a mea”, mai spune Cătălina Toma.

Şi pentru că moda podcasturilor a luat avânt, Cătălina a decis să aibă propriul podcast. „Lucrez la muzică și la podcastul pe care îl voi lansa în curând. Pentru podcast, îmi doresc să intervievez oameni interesanți, care au ceva de spus. Am multe vise la care nu voi renunța niciodată; le hrănesc și le construiesc până când se vor materializa”, a mai spus artista.

Articole similare