duminică, 11 aprilie 2021

Cătălina Toma, colaborare cu What’s Up

  • Buzoianca își pregătește revenirea în muzică alături de artistul român cu care lucrează și repetă de câteva luni

Cătălina Toma, tânăra care făcea senzaţie pe ritmuri R&B la începutul anilor 2000, revine în forţă în muzică. De fapt, buzoianca spune că nu a abandonat niciodată acest domeniu, doar că nu a mai stat în lumina reflectoarelor, ci a repetat și a studiat pentru ea și pentru sufletul ei. Însă, de două luni a pus ochii pe What’s Up, și sincronizarea a funcționat perfect pentru două piese nou-nouțe.

Intervievată de reporterii de la „Observator”, Cătălina a spus că plecat peste Ocean în căutarea unei vieţi mai bune. În America s-a concentrat pe studiul pianului, pe partea de producţie, chiar şi pe desen. În tot acest timp, a primit în continuare cereri de colaborare cu artişti din România. Pe câteva dintre ele le-a acceptat, iar una chiar s-a concretizat zilele acestea.

„Mi-a plăcut la nebunie artistul acesta și piesa lui nouă <Treaba mea>, l-am căutat și i-am spus că trebuie să fiu și eu în piesa asta și așa am pus bazele unei prietenii”, a spus buzoianca. De cealaltă parte, What’s Up se simte extrem de onorat de propunerea Cătălinei, mai ales că era fanul melodiilor ei cu BUG Mafia pe când el era foarte mic. „Am tot visat să colaborez cu ea, este o mare onoare pentru mine și abia astept să văd reacția fanilor”, a spus What’s Up. Cătălina l-a completat precizând că există o conexiune și un vibe foarte puternic între ei și că, pe viitor, vor mai lucra împreună, pentru că au aceleași idei și același ritm.

„Chiar dacă ne desparte un Ocean, legătură există permanent, indiferent de fusul orar. Targetul este comun, deci nu mai contează orele la care lucrăm”, a mai completat Cătălina. „Muzica nu are perioadă, nu expiră, este actuală și atât, iar eu stau ore în șir aici, în studioul meu, pentru a va demonstra asta. Repet, este o mare onoare și fericire colaborarea mea cu artista Cătălina Toma și o să vedeți curând ce a ieșit”, a încheiat What’s Up.

loading...
error: Content is protected !!