Cultură

Cărți noi de la BOOKZONE pe care să le adaugi în biblioteca ta

De câte ori nu ai vrut să citești o carte nouă, dar nu știai ce să mai adaugi în biblioteca ta? Din fericire, vrem să îți venim în ajutor și să îți prezentăm trei noutăți de la BOOKZONE!

Furia, de Alex Michaelides

 Probabil ai auzit de acest autor excepțional, care a publicat doar trei romane până în prezent și care a cunoscut succesul internațional încă din prima luna de la debutul primei cărți. Este chiar autorul cărții Pacienta Tăcută și a revenit cu un nou roman de excepție. Este bine de știut că acest roman va fi disponibil începând cu 26 ianuarie, iar între timp poți plasa o precomandă. Este o poveste complicată, în care totul pare intuitiv, însă în același timp nimic nu se potrivește. Dă o șansă acestei cărți și cu siguranță vei citi cel mai bun thriller din ultimii ani și al anului 2024.

Prințul din Umbră, de Cassandra Clare

 Dacă ai citit seria Instrumente Mortale, pe care o găsești în libraria online BOOKZONE sau alte cărți scrise de Cassandra Clare și ți-au plăcut, cu siguranță vei adora această nouă serie. Se numește Seria Cronicile din Castellane, iar primul volum, Prințul din Umbră, te va captiva de la primele pagini. Protagoniștii sunt Kel, sosia prințului moștenitor, crescut pentru a-și da viața pentru acesta dacă este nevoie și Lia, o fata cu abilități magice. Lia se aventurează dincolo de zidurile din interiorul orașului, cu toate că nu are voie, pentru a se ocupa de bolnavi și de muribunzi. Deși este foarte pricepută, simte că nu își poate salva cea mai bună prietenă fără a face compromisuri. Astfel, protagoniștii se întâlnesc cu Regele Nelegiuților, care le promite amândurora ceea ce își doresc. Însă, cei doi își dau seama că lucrurile sunt mai complicate decât se așteptau și corupția se întinde mai mult decât și-ar fi imaginat. Astfel, cei doi încep să se întrebe dacă planul lor este bun și dacă merită trădarea.

Fata care și-a găsit vocea, de Abi Daré

Deși este un roman de debut, acesta a devenit deja bestseller și te va captiva și pe tine. „În întreaga lume există fete care luptă pentru dreptul lor la educație. Îi sunt recunoscătoare scriitoarei Abi Daré pentru că arată dificultățile cu care se confruntă tinerele nigeriene și pune în valoare puterea vocii lor.” — Malala Yousafzai, activistă și laureată a Premiului Nobel pentru Pace

Romanul nu este o povește obișnuită, ci una pe care o vei ține minte toată viața, având în vedere că în fiecare fată se asunde o voce puternică. Protagonista se numește Adunni și este o adolescentă de 14 ani, care trăiește într-un sat din Nigeria. Visează la educație, însă destinul ei pare deja scris. Tatăl ei este sărac, este orfană de mama și a fost promisă drept a treia nevastă a unui bărbat mai în vârstă. Nu vrea această soartă, astfel că pornește într-o călătore spre Lagos, o călătorie ce îi va schimba viața.

Așadar, comandă aceste cărți și bucură-te de lecturi uimitoare la început de an!

Sursa foto: AICI

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker