Monden

Care a fost ultima dorinţă a Corneliei Catanga

Fiul buzoiencei Cornelia Catanga, Alexandru, a acordat recent un interviu alături de tatăl său, Aurel Pădureanu, în care a dezvăluit care ar fi fost ultima dorinţa a artistei, promiţând că îşi dă toată silinţa să i-o îndepli­nească. Fiul Corneliei Catanga a povestit că ultima ei dorinţă a fost să-l vadă rea­lizat şi să-şi continuie cariera. Tânărul susţine că va cinsti memoria mamei sale ţinându-se de cuvânt, astfel că nu a renunţat la pasiunea pentru muzică.

,,Să vorbesc despre ma­ma mea la trecut este greu. Cea mai mare dorinţă a ei a fost să îmi continui cariera. Ea şi-a dorit din tot sufletul acest lucru. Şi vreau să fac asta, căci altceva nu mai pot să fac pentru ea. Doar atât şi-a dorit! A fost cea mai mare dorinţă, poate chiar ultima”, a spus Alexandru Pădureanu la „Star Matinal”, de pe Antena Stars.

Devastat de durere, şi soţul artistei, Aurel Pădu­reanu, a povestit că aceasta îi apare deseori în vise. Recent, Cornelia Catanga i-ar fi transmis un mesaj legat de fiul lor: i-ar fi spus să aibă grijă de acesta şi să-l ajute să slăbească. Artistul a declarat că regretă şi acum că nu a apucat să-şi ia rămas-bun cum se cuvine de la Cornelia Catanga. „A ve­nit în visul meu şi mi-a zis să am grijă de Alexandru, să-l ajut să slăbească, că a cam luat proporţii. Mă doare şi îmi pare rău că am dus-o la spital. Aş fi pupat-o o oră, să îi sărut mâna, să ne luăm la revedere. Trăim mereu cu părerea asta de rău”, a declarat şi Aurel Pădureanu. Soţul Corneliei Catanga a explicat că nu vrea să-şi aducă aminte de ziua în care a înmormântat-o pe artistă. A văzut-o într-un sac, iar asta îi tulbură memoria. Din această cauză, îi este teamă să nu capete vreo boală pe fond nervos. „De câte ori mă uit şi-mi aduc aminte când am văzut-o la înmormântare şi am văzut-o în sacul ăla… I-am văzut doar capul, înnebunesc. Nu vreau să-mi amintesc. Mi-e şi teamă să nu dezvolt pe fond nervos, un diabet”, a încheiat el.

Moartea Corneliei  Catanga a fost o lovitură grea pentru familia şi admiratorii ei. După zeci de ani de carieră, în care i-a bucurat pe toţi cu talentul ei, artista s-a stins la 63 de ani.

Articole similare