Sport

Alege FCSB Buzăul? Edi Iordănescu ar vrea în Crâng

Fanii din Buzău ai FCSB şi-ar putea vedea la lucru favoriţii şi într-un meci oficial, după amicalul pe care noua echipă de fotbal din Crâng l-a disputat în această vară împotriva vicecampioanei. Dacă revenirea FCSB nu a mai fost posibilă după ce Chindia Târgovişte a renunţat să mai joace la Buzău meciurile considerate pe teren propriu şi să se mute din nou la Ploieşti, vicecampioana s-ar putea întoarce în Crâng, în postura de gazdă, la jumătatea lunii viitoare.

Din cauza turneului de jocuri electronice DOTA 2, care va fi găzduit de Arena Naţională între 7 şi 17 octombrie, FCSB va fi nevoită să joace în afara Bucureştiului meciul de pe 16 octombrie, cu CS Mio­veni, programat în runda cu numărul 12. Conducerea clubului roş-albastru încă n-a luat o decizie definitivă în privinţa arenei pe care va merge să susţină acest joc, variantele luate în calcul fiind Giurgiu şi Buzău.

Şi Astra, şi FC Buzău au în acel week-end meciuri în deplasare în Liga a 2-a şi nu ar fi probleme din acest punct de vedere. Soluţia venirii la Buzău este susţinută de antrenorul Edi Iordănescu. ,,Încă tatonăm variantele. Cel mai mult mă interesează suprafaţa, vreau să fie una de calitate şi să fie un stadion accesibil pentru suporterii noştri. Buzăul este o variantă şi este una din variantele principale”, a spus antrenorul FCSB.

 

Articole similare