Monden

Care este atuul lui Andrei Ursu în show-ul Asia Express

Toţi prietenii le-au spus cât de potriviţi ar fi în emisiune şi iată că acum au ocazia să dovedească asta. Buzoianul Andrei Ursu și Vlad Condurache speră ca această experienţă să îi transforme în oameni cât mai puternici. Călătoria în ţări în care nu au mai fost, climă caldă, jocuri contracronometru, provocări fizice şi psihice, bariere culturale, oameni noi, ce își puteau dori mai mult? „Suntem pregătiţi pentru aventura vieţii noastre în Asia Express!”, au dezvăluit cei doi înainte de-a porni împreună pe Drumul Zeilor, la Asia Express, sezonul 7.

Andrei Ursu a spus care crede că este atuul echipei lor, dar și ce sfat prețios a primit de la bunica lui Vlad Condurache înainte de a pleca la filmările show-ului. „Atuul nostru este că suntem foarte calmi unul cu altul. Am zis că dacă ies nervii discutăm, nu o să am paravan și nici el. Am zis că noi vrem să mergem acolo să facem o figură foarte bună și să câștigăm. Nu neapărat să ne gândim la imaginea noastră, să cosmetizăm. Ne înțelegem foarte bine și în situațiile de criză, ne ocolim, ne nu știu ce. Nu știu ce o să ne aștepte acolo, probabil o să ne și certăm”, a spus Andrei Ursu, pentru cancan.ro.

Andrei Ursu și Vlad Condurache și-au pus și problema modului în care publicul îi va percepe atât individual, cât și în calitate de cuplu. Artistul a vorbit despre acest lucru inclusiv la terapie. El nu este preocupat pentru el și Vlad, ci îngrijorat de cum i-ar putea răni comentariile răutăcioase pe cei dragi lor. Andrei spune că el și Vlad trăiesc într-o bulă artistică în București, unde sunt înconjurați de oameni deschiși la minte. „Doar că mă gândeam la maică-mea și la bunica lui Vlad. Maică-mea stă în Buzău și bunica lui Vlad pe lângă Ploiești. Îmi era să nu sufere ele cumva citind comentarii de la oameni sau poate și în viața de zi cu zi să primească”, a explicat Andrei pentru sursa citată.

Andrei Ursu și Vlad Condurache au vorbit despre temerile lor cu mama artistului și cu bunica lui Vlad și au primit două reacții. „Ne-au zis: <Bă, vouă vă e frică pentru noi? Să vă fie frică pentru voi că n-aveți ce mânca!>. Și mi-a zis o vorbă bunica lui Vlad: <Toată viața mi-a fost frică de gura lumii și n-am avut decât de suferit din cauza asta>. Și-am zis că dacă femeia asta, la 80 de ani, nu are nimic împotrivă, ne-a îmbrățișat și ne-a zis dați-i înainte, e cel mai frumos lucru. Dacă ești bine acasă, poate să zică lumea ce vrea!”, a încheiat artistul.

Reamintim că pe 24 noiembrie 2023 buzoianul a decis să își schimbe nume de scenă de la Wrs la Andrei Ursu. Recent, acesta a lansat piesele „Noaptea ne fură iubiri”, „Îndrăgostiți de atâtea ori”, „Crede-mă”, „Hai, inimă!” și „Te iert”, ce fac parte din primul său EP, „Cântece de inimă”.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker