vineri, 22 ianuarie 2021

Cantonament la Monteoru și șapte meciuri amicale pentru fotbaliștii Gloriei până la reluarea campionatului

Vacanța a luat sfârșit pentru fotbaliștii Gloriei, care au avut programată, ieri, reunirea lotului. Antrenorul Ilie Stan a stabilit și planul de bătaie pentru următoarea perioadă, pentru cele aproximativ cinci săptămâni rămase la dispoziție până la reluarea campionatului eșalonului secund, în jurul datei de 20 februarie. Astăzi, fotbaliștii buzoieni vor efectua obiș­nuita vizită medicală, după care antrenamentele vor continua în ritmul obșinuit, până la sfârșitul săptă­mânii, când a fost stabilit și un prim meci de verificare, sâmbătă, 16 ianuarie, pe terenul celor de la CSM Rm. Sărat. În perioada 18-29 ianuarie, Ilie Stan își va duce jucătorii în cantonament la Sărata Monteoru, spre finalul stagiului mai fiind programate alte două meciuri amicale, cu Oțelul Galați și Astra 2 Giurgiu. Și după revenirea din cantonament, pregătirile vor continua pe plan local, în program fiind „strecurate” și noi patru partide de ve­rificare: pe 4 și 6 februarie, acasă cu Dacia Unirea Brăila, respectiv Foresta Suceava, și în deplasare cu CS Afumați, pe 10 februarie. Ultimul test este programat pe 12 februarie, rămânând de stabilit numele adversarului. La reluarea campionatului, Gloria mai are programate șase meciuri contând pentru sezonul regulat: ASU Poli Timișoara (deplasare), Rapid București (acasă), Unirea Slobozia (acasă), Metaloglobus București (deplasare), Pandurii Tg. Jiu (acasă), Turris Tr. Măgurele (deplasare).

Ilie Stan: „Trebuie să gestionăm foarte bine perioada următoare!”

Locul 11, după 15 etape, la doar două puncte de zona play-off-ului, este consi­derat un plus de către antrenorul Ilie Stan, în condițiile unei prime părți a campionatului cu ­pro­blemele generate de pandemie. Antrenorul Gloriei își pune mari speranțe în această pregătire de iarnă și privește cu optimism către restul sezonului. „2020 a fost, într-adevăr, un an foarte greu. De altfel, nu numai în sport, toate domeniile de activitate au fost afectate. Împreună cu jucătorii, cu echipa tehnică și cu cea administrativă, am reușit să încheiem prima parte a campionatului cu bine, fără să amânăm jocuri, fără să ne confruntăm cu probleme de regulament, condiționat de pandemie, iar acum pot spune că suntem într-o situație destul de bună, în ceea ce privește poziția în clasament.

Locul pe care îl ocupăm după primele 15 etape, la două puncte de play-off, ne mulțumește, dacă ținem cont că nu am putut, din cauza pandemiei, să facem o pregătire centralizată  mai mult de o săptămână. Acum vrem să gestionăm foarte bine perioada care urmează și să pregătim cum se poate mai bine primul meci, cel din deplasare cu ASU Poli Timișoara, pentru că este foarte important pentru noi. Sper ca jucătorii să înțeleagă că va fi o perioadă grea, dar care o să îi ajute pe viitor. Sper ca toți să fie sănătoși și pregătiți de muncă, pentru că știți foarte bine, fără muncă nu obții rezultate. Și cu o atmosferă bună, cu unitate, atât la nivel de echipă, cât și la nivel administrativ, să putem forma un grup puternic, care să aducă rezultate, cu care să îi mulțumim pe suporterii buzoieni și, nu în ultimul rând, pe cei care ne conduc și ne finanțează. Sper să fie o perioadă bună, care să ne ajute, pentru că avem nevoie de o formă cât mai bună. Cel mai important lucru este să fim sănătoși. Pentru că dacă suntem sănătoși și respectăm ceea ce ne-am propus ca program de pregătire, și rezultatele vor fi cele scontate”, a declarat Ilie Stan pentru site-ul oficial al clubului din Crâng.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!