Monden

FOTO / Cântăreața de muzică populară Loredana Mihai va fi mămică!

A fost mireasă, a fost nașă, acum va fi mămică! Este vorba despre cântăreața de muzică populară Loredana Mihai, căreia i se întâmplă numai lucruri frumoase în 2022. Atunci când credea că nunta va fi cel mai importat eveniment pe care trebuie să îl organizeze anul acesta, a fost solicitată să fie nașă. La doar o săptămână distanță de marele ei eveniment le-a ținut lumânările, alături de soțul ei, fotograful Marian Mihai, unuil cuplu de prieteni, alături de care și-au serbat și câteva zile de „miere”, într-un circuit prin țară.

Și bucuriile s-au ținut lanț, pentru că în toiul pregătirilor pentru nuntă a avut amețeli și grețuri, iar testul de sarcină i-a spus că familia se va mări în… nouă luni. Proaspeții însurăței au anunțat marea veste la nuntă, acolo unde toți le doreau casă de piatră și să vină la botez. Au trecut deja cinci luni, iar cântăreața se simte acum foarte bine și este fericită că va aduce pe lume în primăvară un băiat.

„La primele teste și examinări nu s-a văzut exact ce este. Am crezut că este o fetiță mai rușinoasă, însă acum, la ultima morfologie, ne-a spus clar că este băiat. Nu am spus nimic acasă, am organizat o mică surpriză cu baloane și am dezvăluit marele secret. Familia Mihai va avea un moștenitor. Eu am fost cea care mi-am dorit mai mult să fiu mamă de băiat, Marian voia orice, sănătos să fie. Nu ne vom opri aici clar, o să căutăm să avem o pereche, să mulțumim pe toată lumea. Deocamdată să duc sarcina la bun sfârșit, să facem botezul și să creștem frumos. Suntem la început de drum!”, a spus, în exclusivitate pentru OPINIA, Loredana Mihai.

Marian și Loredana Mihai au spus „Da!” anul trecut, în toamnă, anul acesta au organizat și cununia religioasă, și cel mai probabil, în aprilie-mai Loredana va aduce pe lume primul copil.

Articole similare