Administrație

Candidatul PSD la Primăria Cislău vrea centru medical în comună

Unul dintre cei mai vizibili oameni de afaceri de pe Valea Buzăului, Ion Coman, s-a decis să acceseze o etapă superioară în activitatea pe care o desfăşoară de 24 de ani în administraţia locală, ca şi consilier, şi anunţă că a intrat în cursa electorală, pentru localele de pe 9 iunie. Are două proiecte – program, unul de perspectivă imediată, care reclamă necesitate la nivelul comunităţii, cel de-al doilea un program pe termen lung, care ar trebui să se finalizeze cu o reabilitare istorică, vizavi de importanţa Cislăului pe Valea Buzăului.

Candidatul la Primăria comunei Cislău, omul de afaceri Ion Coman, şi-a anunţat intrarea în cursa electorală, odată cu demararea acţiunii pentru strângerea semnăturilor – dovada susţinerii din partea consătenilor. În ceea ce priveşte ambiţia sa de a înfiinţa la nivelul comunei Cislău un Centru Medical modern, acesta spune că primele demersuri au fost făcute înainte de a lua decizia să candideze, pentru că, oricum, a fost în permanenţă preocupat de evoluţia comunităţii, în calitate de consilier local, timp de 24 de ani. „Sănătatea este unul dintre aspectele importante ale vieţii noastre, care are un impact semnificativ asupra calităţii vieţii şi asupra comunităţii în ansamblu. Vă garantez că acest proiect va intra în cel mai scurt timp şi pe agenda autorităţilor judeţene şi centrale”, este mesajul de întâmpinare, postat de Ion Coman pe pagina de socializare.

Ion Coman este militar de carieră, absolvent al Academiei Tehnice Militare, o profesie în care a activat 12 ani, după care a ales să continue în mediul afacerilor, în plan local. „De-a lungul timpului, fiecare dintre dumneavoastră a avut ocazia să constate că am fost aproape de comunitate, am fost prezent acolo unde era nevoie de ajutorul meu, mi-am oferit serviciile şi am colaborat cu fosta administraţie locală în proiecte care au influenţat în bine evoluţia şi calitatea vieţii în toată comuna Cislău. Personal, am ales să manifest acel sentiment de patriotism local, pentru că îmi doresc să redau acea importanţă istorică Cislăului, în arealul Văii Buzăului”, şi-a încheiat mesajul Ion Coman.

Articole similare