Economic

Camere supraveghere exterior ce valoreaza cat o mie de cuvinte

 

Unul dintre cele mai moderne campusuri studentesti din tara s-a deschis de curand in orasul Iasi. Aici locuiesc circa 1.500 de studenti de diferite nationalitati repartizati in cele aproximativ 800 de garsoniere si apartamente din campus. Fiecare camera este dotata cu internet, cablu tv, router wireless, apa calda, apa rece, termoficare, chiar si televizoare LCD. Atat garsonierele, cat si apartamentele au baie si bucatarie proprii cu frigider, hota si aragaz. Mai mult decat atat, exista cantina, cantina care de fapt arata ca un restaurant modern si primitor unde studentii pot lua masa la preturi avantajoase. Cu numai 15 lei pot servi un pranz copios si sanatos. Exista de asemenea un spatiu de relaxare si mai multe sali de studiu. De asemenea sunt amenajate parcari si piste pentru biciclete.

Toate acestea sunt monitorizate atent de cele mai bune camere supraveghere exterior de pe piata, deoarece siguranta studentilor primeaza inainte de toate. O singura camera de supraveghere cu inregistrare furnizeaza extrem de multe informatii si poate constitui factorul decisiv in cazul in care au loc incidente.

Cu totii stim ca studentii din toata tara, fie ca locuiesc in camine de stat, fie private, se lovesc de hoti. Un numar minim de camere supraveghere interior si exterior pot inlocui un paznic deoarece “ochiul” vigilent nu doarme niciodata, pe cand paznicii nu fac nimic altceva decat sa se odihneasca sau sa aiba alte preocupari. Pe de-o parte salariile mici, pe de alta parte programul tot mai lung si orele suplimentare duc la o stare de nepasare. Astfel tot mai multi hoti au sanse sa patrunda in campus.

Instalandu-se un kit camere supraveghere exterior de tip bullet si un sistem de iluminare foarte bine dezvoltat, toata suprafata exterioara este extrem de bine monitorizata. Sistemul include atat camere de supraveghere fara fir cu inregistrare, cat si varianta cablata si pe langa faptul ca functioneaza 24 din 24 de ore, descurajeaza orice tentativa de patrundere prin efractie. Au carcasa rezistenta la socuri, lovituri si conditii meteo austere. In cazul in care hotii isi fac aparitia, cu siguranta vor fi prinsi deoarece o camera supraveghere exterior rotativa sau fixa, in functie de modelul si zona in care este amplasata, va furniza informatii de pret. Fiind modele performante, inglobeaza senzor de imagine deosebit de eficient care realizeaza inregistrari la rezolutii impresionante. Asadar, chiar si cele mai mici detalii vor putea fi vizibile. Mai mult decat atat, aceste camere supraveghere wireless au lentila cu unghi larg de vizualizare si au incorporat iluminator cu infrarosu pentru imagini de mare acuratete pe timp de noapte. In plus, permit vizualizarea imaginilor prelucrate prin conexiune Wi-Fi direct pe telefonul mobil.

Studentii de declara extrem de multumiti de mediul in care isi petrec anii studentiei. Chiar ei au fost cei care au cerut si au incurajat instalarea unui kit camere de supraveghere deoarece se loveau adesea de persoane rau intentionate. Toate aceste probleme interveneau saptamanal. De cand au fost instalate aceste camera de supraveghere mici nu au mai existat incidente, iar orice persoana care intra in camin este inregistrata. Studentii se comporta acum cuviincios, se simt bine, duc o viata confortabila si dau un randament foarte bun in zona academica.

Pentru casa sau apartament, sedii de firma mai mici sau mai mari, copii sau batrani, chiar si animale de companie, magazinul online 1CCTV.ro pune la dispozitia clientilor o vasta gama de camere de supraveghere de ultima generatie. Daca doriti calitate la un pret mic si consultanta de specialitate, accesati 1CCTV in aceasta clipa.

Articole similare