Monden

Cabral, părăsit de tatăl biologic la două săptămâni

Omul face haz de necaz din orice, dacă are o fire veselă și optimistă! Acesta este și cazul lui Cabral, care atunci când povestește despre copilăria și adolescența lui cu momente mai puțin bune, râde și glumește, pentru că toate sunt trecătoare!

Cabral are o poveste de viață demnă de film. Potrivit viva.ro, tatăl său, originar din Congo, l-a părăsit când avea doar două săptămâni și s-au auzit la telefon 13 ani mai târziu. Abia la 32 de ani Cabral și-a întâlnit tatăl, dar relația dintre ei nu a durat. Bărbatul locuiește în Congo, a mai avut încă șase copii după Cabral, însă vedeta PRO TV a trecut de mult peste ceea ce s-a întâmplat, mai ales că omul care l-a crescut i-a fost un tată adevărat.

Părăsită de tatăl lui Cabral la două săptămâni după ce a născut, mama vedetei PRO TV, buzoianca Argentina, și-a refăcut viața alături de un bărbat „de zahăr”. Tatăl adoptiv al lui Cabral este Mircea Boldea (64 de ani), practicant de arte marțiale din 1971, acum unul dintre cei mai respectați antrenori din țara noastră. Tatăl biologic al lui Cabral este Alexandre Ibacka Dzabana, un bărbat de origine congoleză, care a absolvit Facultatea de Medicină la București. În timpul facultății, acesta a avut o relație cu mama lui Cabral. În prezent, bărbatul are 79 de ani și este un medic reputat și un personaj foarte influent în Congo.

„A plecat când aveam eu două săptămâni. A plecat la pâine și acolo a rămas, era o coadă la franzele, nu a mai găsit drumul spre casă. Nu mai e de mult treaba sensibilă, eu am crescut cu tată, Mircea îl cheamă. Am ajuns copt încât să nu aduc lucruri dureroase că îmi fac mie rău”, a dezvăluit Cabral în emisiunea lui Măruță de la PRO TV.

 „Am mai vorbit când aveam 13 ani și jumătate, l-am sunat când aveam 26 de ani și apoi ne-am văzut când aveam 32 de ani (…) A fost ciudat când l-am văzut (…) La 26 de ani, de ziua mea l-am sunat. El stătea în Congo. L-am sunat și am vorbit câteva zile, dar nu a durat relația. Apoi la 30 și, m-am dus cu fiica mea mare la Paris, l-am cunoscut pe el și pe frații mei, am acolo doi frați, două surori, mai am o soră în Barcelona și un frate în Canada. Mai am un frate în Congo. Șase în total. (…) Nu te uita așa, tata a avut dragoste de dat (…) Nu mai vorbesc acum cu tata, el e în Congo, e în politică, e cu treaba lui (…) Nu mi-a lipsit, am avut tată. Dacă nu aveam, îmi lipsea (…) S-a întâmplat și așa a decurs viața (…) Nu a fost ușor, dar așa a fost. Sunt oameni care se luptă din prima zi. Aia e, nu toți pot să fie părinți. Mama a fost bombă, foarte puternică buzoianca”, a declarat Cabral în stilul său caracteristic.

Articole similare