Monden

Cabral, deconspirat de soție!

Cu ce se ocupă prezentatorul după ce a renunțat la televiziune

După întoarcerea de la filmările emisiunii ,,Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, buzoianul Cabral Ibacka și-a surprins publicul în momentul în care a anunțat retragerea sa, pentru o scurtă perioadă de timp, de pe micile ecrane. În cadrul unui interviu recent, pe care Andreea Ibacka l-a oferit presei, aceasta a povestit ce s-a mai întâmplat în ultimele luni în familia Ibacka. Potrivit cancan.ro, în timp ce soțul ei și-a îndeplinit dorința de a petrece mai mult timp alături de ea și de cei doi copii ai lor, se pare că el și-a dedicat o parte din timp unor proiecte personale la care a lucrat.

„El nici în perioada asta nu a stat locului, practic. Nu te gândi că a stat. S-a dedicat altor proiecte personale, s-a încărcat de noi, de casă, de tot ce aveam de făcut. Spre exemplu acum l-am lăsat să-mi elibereze toată casa, curtea, mai sunt fel de fel de lucruri administrative, de care nu ai timp atunci când ești în platou de dimineața până seara. Revine el cu vești și pe partea aceasta”, a povestit Andreea Ibacka, potrivit informațiilor oferite de ego.ro.

Vedeta a mărturisit că ea s-a întors deja în televiziune și își dedică timpul proiectelor pe care le are. „M-am întors practic pe TV, dar eu oricum aveam colaborări și proiecte în online destul de multe și până acum. Chestia asta că poți să lucrezi de acasă și să ai grijă și de copii în același timp nu prea se aplică, mai degrabă te frustrează pentru că copiii la vârsta asta au foarte multă nevoie de toată atenția ta, sută la sută.

Noroc că m-au ajutat întotdeauna și mama, și soacra, cumnata când a fost cazul, și soțul bineînțeles. Apropo de Cabral, el este greu de pensionat și nu vreau eu să dau așa prea multe din casă pentru că sunt veștile lui. Dar să nu credeți că el se plictisește”, a mai spus vedeta, pentru sursa amintită mai sus.

*

Cabral Neculai Ibacka Zabana, cunoscut simplu Cabral, este un prezentator de televiziune, actor, antrenor de Tae Bo și fost luptător de kickboxing român. El este vicecampion european la kickboxing (1994). Cabral Ibacka este cunoscut drept unul din primii promotori ai genului de dans sportiv Tae Bo în România (după 1997). Cabral Neculai Ibacka s-a născut pe 4 octombrie 1977 în București, România. A început să facă antrenamente de kickboxing și Muay Thai la vârsta de 6 ani. La 23 de ani el avea deja câștigate câteva titluri. A absolvit Liceul Teoretic Decebal și Facultatea de Sport din cadrul Universității Ecologice.

Cabral este de origine congoleză. Tatăl său, absolvent al unei universități bucureștene, a ajuns Ministru al Sănătății în Congo-Brazzaville. Mama lui este româncă, născută în Buzău. Este de religie catolică.

Cabral a fost căsătorit cu Luana Mitran între anii 2000-2006. Cu Luana el are o fetiță, pe nume Inoke.

În anul 2011 el s-a recăsătorit cu Andreea Pătrașcu. Împreună au o fetiță, Namiko, și un băiețel, Tiago.

În 1998, își începe cariera artistică, la Antena 1, cu emisiunea „Roata de rezervă”. În anul 1996 joacă în filmul „Je ne marcherais jamais seul”, film prezentat în anul 1997 la Cannes. Din anul 1999 până în anul 2000, prezintă mai multe emisiuni în cadrul televiziunii Prima TV. Câteva dintre titluri ar fi : Impact, Banc Show, Vara fără limite, etc. În anul 2000, trece la Acasă TV, un post de televiziune aflat sub „patronajul” celei mai mari instituții media românească, Media Pro, cea care a deschis uși pentru filme, seriale, produse de MediaPro Pictures. Aici Cabral prezintă „Un bărbat adevărat”, și „Poveștiri Adevărate”. În anul 2004 joacă în filmul „Catacombs” alături de celebra Pink. În anul 2005 primește cel mai remarcabil rol: Inspectorul Eduard Bălan, în miniserialul „Băieți buni”. În 2006, interpretează propriul rol în telenovela românească „Păcatele Evei”, și apoi în toamna aceluiași an începe filmările pentru telenovela românească „Iubire ca în filme”, unde îl interpretează pe Bobby Parai Ugamba. În anul următor, Cabral începe o nouă provocare, alături de Mircea Solcanu, „Poveștiri De Noapte”, o emisiune de monden, prezentă Acasă, până în 2014. În toamna anului 2007, el primește un rol în serialul numit „Inimă de țigan”, personajul lui fiind Thierry. La începutul lui 2008, Cabral primește o altă provocare, pe care o duce până la capăt, așa cum suntem deja obișnuiți: emisiunea-concurs „În al nouălea cer”, prezentată alături de Adela Popescu, timp de 15 săptămâni. În toamna anului 2008, începe Regina“, o telenovelă ce continuă povestea din Inimă de țigan“. Personajul lui Cabral, Thierry este împușcat în primele 10 minute ale primul episod, dar va reveni în serial ceva mai târziu. În vara anului următor, Acasă se filmează lungmetrajul „State de România, student la Sorbona” dar și serialul „State de România”, personaj principal fiind același State Potcovaru din cele două producții anterioare, personaj interpretat de Gheorghe Visu. Aceste două produse îl aduc din nou pe ecrane pe Thierry, personaj interpretat de Cabral timp de 3 ani.

În februarie-martie 2015 a fost co-prezentator al reality show-ului românesc „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Din iulie 2015 până în 2022 a prezentat emisiunea-concurs Ce spun românii“ (luni-vineri 18.00, PRO TV).

În prezent, Cabral s-a retras de pe micile ecrane pentru o perioadă scurtă de timp, în care își dorește să petreacă mai mult timp cu familia.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker