Sport

Ca pentru nababi! Cât costă abonamentele și biletele la meciurile de handbal ale Gloriei

Surpriză neplăcută pentru suporterii echipei de handbal feminin a Gloriei, chiar înaintea unui sezon în care accesul publicului în sală este din nou permis. Clubul buzoian a anunțat prețurile biletelor și abonamentelor pentru meciurile desfășurate pe teren propriu în Liga Națională și în EHF European League (în funcție de rezultatul dublei cu vicecampioana Norvegiei, Storhamar, poate fi doar unul singur). Un abonament,  va costa nu mai puțin de 350 de lei, iar cel mai scump bilet, în cupele europene, 40 de lei! Pentru campionat, prețu­rile diferă în funcție de adversar: 30 de lei la un meci cu o echipă din pri­mele opt și 20 de lei restul. Pensionarii și studenții vor putea achiziționa abonamente cu 50 la sută redu­cere, la prețul de 175 de lei, în limita locurilor disponibile. Abonamentele pot fi procurate doar online, de la adresele: www.entertix.ro și www.myticket.ro. Acestea pot fi ridicate de la casele de bilete, amplasate în vecinătatea Sălii Sporturilor, cu o zi înainte de primul meci desfășurat acasă, sau pot fi expediate, contra cost, prin curier. Pentru a beneficia de reducerea de 50%, la ridicarea abonamentului de la casele de bilete, pensionarii și studenții trebuie să pre­zinte actul de identitate și fotocopie după cuponul de pensie, respectiv legitimația de student, vizată la zi.

• Abonamente:

– 350 de lei, preț gene­ral

– 175 de lei, pentru pensionari și studenți

• Bilete:

– 40 de lei, pentru partidele din cupele europene;

– 30 de lei, pentru partidele cu echipele clasate pe locurile 1-8 (CSM București, Minaur Baia Mare, SCM Rm. Vâlcea, Măgura Cisnădie, Rapid, Gloria Bistrița, Dunărea Brăila);

– 20 de lei, pentru celelalte partide de handbal

Pentru prima partidă de pe teren propriu, cu Gloria Bistrița, biletele se vor pune în vânzare după stabilirea certă a datei, în funcție de decizia Fe­derației Române de Handbal.

Copiii cu vârsta de până la 16 ani au acces gratuit în baza certificatului de naș­tere (copie), a carnetului de elev sau a cărții de identitate. Însoțitorii copiilor, ce de­pășesc vârsta de 16 ani, vor plăti biletul de acces la res­pectiva competiție, iar copiii vor avea bilete gratuite pentru locurile din imediata vecinătate. Locurile rezervate acestora vor fi în sectorul „D”, în limita locurilor disponibile. Persoanele cu dizabilități și persoanele cu vârsta peste 70 de ani vor avea accesul gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza actului de identitate. Accesul în Sala Sporturilor se va face doar pe baza abonamentului sau a biletului de acces, însoțite obligatoriu de actul de identitate, a mai anunțat clubul din Crâng.

Ce prețuri sunt la alte echipe din Liga Națională

•  SCM Rm. Vâlcea: 450 lei abonamentul, 100 de lei pentru pensionari

• Minaur Baia Mare: 400 lei abonamentul pentru ambele echipe, cea feminină și cea masculină, 300 lei doar pentru echipa feminină, 30 de lei biletul

• CSM București: 416 lei abonamentul în tribune, 312 lei în peluze

• Măgura Cisnădie: 150 lei abonamentul

• Rapid București: Abo­nament VIP 370 lei; abonament Tribuna I 185 lei; abonament Tribuna a II-a 125 lei; bilet Tribuna VIP 30 lei; bilet Tribuna I 15 lei; bilet Tribuna a II-a 10 lei

La HC Buzău, doar 150 de lei abonamentul!

La echipa masculină de handbal, HC Buzău a pus în vânzare abonamente la prețul general de 150 de lei, iar un bilet la partida de ieri, cu CSM Alexandria, a costat 15 lei. ,,Accesează platforma www.ticketnet.ro și achiziționează abonamentul pe întreg sezonul competițional 2021-2022 la meciurile echipei tale favorite și primești cadou o eșarfă cu HC Buzău sau vino la casa de bilete din incinta Sălii Sporturilor „Romeo Iamandi” și asigură-te că ai cel mai bun loc pentru a urmări meciurile formației noastre. Valoarea unică a unui abonament este de 150 de lei și îți garantează accesul la toate confruntările de pe teren propriu ale Lupilor Buzăului”, se precizează într-un comunicat la echipei masculine de handbal.

 

Un comentariu

  1. Niste preturi normale raportate la nivelul de performanta la care a ajuns echipa si comparativ cu pretul care exista la celelalte echipe din liga de nivelul nostru. Nu putem sa avem pretentia sa avem echipa de cupe europene care sa se bata la primele locuri si care sa castige trofee si preturile sa ramana aceleasi ca atunci cand eram o nou promovata cu obiectivul salvarea de la retrogradare..

Articole similare