Monden

Buzoienii, invitați la premiera spectacolului „O viață, o șosetă, un vis și o mașină de scris”

Premieră extraordinară, joi 30 iunie, pe scena Teatrului „George Ciprian”, începând cu ora 19.00, a piesei ce îi are în distribuție pe Constantin Cotimanis, Iulia Dumitru, Diana Bagdasar și Victoria Bobu. Subiectul comediei romantice este aparent simplu: tratează amintirile unui bărbat referitoare la trei femei din viața lui.

Jurnalistul, întruchipat de Constantin Cotimanis, își petrece timpul pe propria terasă, scriind o piesă de teatru inspirată din întâlnirile lui cu cele trei femei de tipologii diferite. Protagonistul își descrie trăirile legate de o femeie cu moravuri ușoare, de o tânără în căutarea unei cariere artistice și de o profesoară divorțată. Prin urmare, i se mai alătură pe scenă Iulia Dumitru, Diana Bagdasar și Victoria Bobu. Prețul unui bilet la premiera de joi va fi de doar 40 de lei, pensionarii vor plăti 30 de lei și elevii sau studenții au tarif de 25 de lei.

Regia și scenografia piesei poartă semnătura lui Daniel Bucur, iar de costume s-a ocupat Adela Cotimanis. Dacă doriți să vă obțineți biletul on-line, accesați site-ul Teatrului „George Ciprian” sau veniți direct la casierie, pentru că locurile sunt limitate.

Articole similare