Monden

Buzoianul Adrian Șaguna dă startul verii la Neversea

Sezonul estival pe Neversea Beach a început de pe 30 aprilie, cu petreceri de zi la care sunt invitați Pascal Junior, Adrian Șaguna, Andrew Maze și Arias.

Între 7 și 10 iulie, Neversea Beach va fi parte din lumea fantastică Neversea, iar fanii care vor veni la festivalul unde va mixa și buzoianul se vor putea bucura de energia locului și de zonele speciale ale plajei.

DJ-ul buzoian Adi Șaguna are parte de o vară incendiară, fiind iubit de fani, atât pentru mixurile de la evenimentele de mare importanță din această vară, cât și pentru proiectele muzicale personale. De curând, la Kiss Fm, el a lansat două melodii în premieră, unul alături de Adriana Rusu și unul alături de Offi. Cu cele două piese se va prezenta și la Neversea și UNTOLD, unde Adrian Șaguna va urca pe scenă alături de nume sonore în industria muzicală, precum Alan Walker, Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike, Don DIablo, Steve Aoki, Tchami, Timmy Trumpet, Tujamo, Ummet Ozcan, W&W sau ZHU.

Neversea Beach a revenit și în acest an cu un decor de poveste și cu o oază de relaxare și distracție în ritmurile Mării Negre și ale festivalului Neversea. Cu elemente din materiale naturale, precum paie, răchită și iută, și o temă marină, plaja Neversea se întinde pe 28.000 de metri pătrați și este una dintre cele mai mari plaje de pe litoralul românesc. Creatorii festivalului Neversea au investit aproape un milion de euro în Neversea Beach. 800 de șezlonguri cu umbrele de stuf sunt întinse în fața mării, unde există trei zone de plajă două dintre ele fiind: Golden Beach și White Sands. Prețurile variază între 30 și 100 lei, iar rezervările se fac online, pe https://neverseabeach.com

O altă zonă de plajă și relaxare, Pearl Paradise, va fi la câțiva metri de mare, cu baldachine, perne, canapele, scoici din ratan și perdele care se unduiesc pe briza mării în bătaia soarelui. Două baruri și două zone de lounge vor fi active atât pe timp de zi, cât și pe seară.

2 Comentarii

  1. Nu chiar, Saguna intra abia in penultima zi a festivalului pe 9 iulie asa ca mai usor cu startul. Este si in prima zi, pe 7 adica un buzoian adica Yny Seby

    1. Pe 9 iulie cand se împlinesc 8 ani de cand fratele lui geaman, Sorin, a plecat la ingeri…

Articole similare