Monden

Buzoianca Irina Fodor, unul dintre prezentatorii noului sezon Asia Express

Dacă soțul a fost concurent și a și câștigat, a ve­nit rândul Irinei Fodor să își testeze răbdarea și dorul de familie, implicându-se în noul sezon al emisiunii Asia Express. Ea a fost anunțată că va fi unul dintre prezentatorii proiectului-show de pe Antena 1, care începe filmările în perioada urmă­toare. Irina nu este singura prezentatoare în acest sezon al emisiunii, alături de ea fiind implicați în proiect ,,Oase” și actorul Marius Damian.

Irina Fodor va fi cea care va prelua coordonarea celor nouă perechi de vedete plecate în aventura vieții lor, în timp ce ,,Oase” le va face cunoștință cu personaje locale și le va povesti mai multe despre misiunile și jocurile din competiție. În completare, actorul Marius Damian va fi povestitorul, personajul care vorbește despre istoricul locurilor în care se desfășoară concursul și despre ineditul fiecărei țări.

,,Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spa­tele meu. Nu mă gândeam că după <Chefi la cuțite> va urma atât de repede un alt proiect (…) Contextul în care se desfășoară anul acesta competiția este unic, așa că provocările vor fi și ele pe măsură”, a declarat buzoianca.

Asia Express este ­­vari­a­n­ta românească a reality show-ului Peking Express, bazat pe emisiunea belgiană și flamandă cu același nume, care a fost creată în 2004. În România emisiunea a debutat pe 12 februarie 2018 pe Antena 1, primul sezon fiind prezentat de Gina Pistol și de Marius Damian. Soțul Irinei, Răzvan Fodor, a terminat pe primul loc competiția din echipa vedetelor, alături de chef Sorin Bontea, cei doi învingând în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania; câș­tigătorii au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro.

Articole similare

error: Continut protejat!!