Acasă Monden Buzoianca Grațiela Duban, despre cea mai mare năzbâtie pe care a făcut-o în copilărie de ziua ei

Buzoianca Grațiela Duban, despre cea mai mare năzbâtie pe care a făcut-o în copilărie de ziua ei

0
Buzoianca Grațiela Duban, despre cea mai mare năzbâtie pe care a făcut-o în copilărie de ziua ei

Când era mică îi plăceau mult petrecerile cu invitați numeroși, însă la 34 de ani gusturile Grațielei s-au schimbat radical, buzoianca dorindu-și anul acesta de ziua ei doar câțiva prieteni alături și o sărbă­torire discretă.

Primită cu flori și cu tort de ziua ei, Grațiela și soțul ei au pășit în platourile de filmare ale emisiunii coordonată de Teo, povestind cum își organiza în copilărie zilele de naștere, fară voia părin­ților. „Îmi aduc aminte că mama nu prea ne făcea zilele de naștere, pentru că eram multe  – am încă trei surori, Bety, Alice și Ifigenia – și nu se descurca. De aceea, eu am decis într-un an să îmi organizez singură ziua, am chemat copii la ora 13.00, cu cadouri, și am pus-o pe sora mea cea mare, Ifigenia, să îi servească cu șerbet și sifon. Apoi am sunat-o pe mama, a venit de la fabrică tot într-o goană, a cumpărat suc și dulciuri și am scăpat nebătută și necertată. I-a fost milă să mă certe de față cu toată lumea”, a povestit Grațiela Duban în emisiunea Teo Show.

Gratiela își mai amin­tește că ziua de naștere era marcată în fiecare an cu o nouă ținută, obicei pe care recunoaște că încă îl mai păstrează și acum, în ciuda soțului, care spune că are suficiente articole vestimentare ce nu îi mai încap în șifoniere. „Tot timpul de ziua mea mama mă îmbrăca cu haine noi, din cap până în picioare. Și la obiceiul ăsta țin și acum”, a mai completat aceasta. Uimită de dorințele ei modeste cu ocazia zilei de naștere, Teo a ridicat miza, spunând că fete de vârsta ei, 34 de ani, își doresc case, vile, mașini. Aici a simțit Andrei Duban că este momentul să intervină, precizând că Grațiela a primit anul trecut o mașină nouă, deci anul acesta nu mai avea cum să își mai dorească un asemenea cadou. „Am luat-o înainte, de anul trecut, cu acest cadou. Anul asta nu mai fac investiții, pentru că actoria este în pandemie”, a mai completat actorul.

Reamintim că Grațiela Teohari Duban și-a dorit să devină actriță încă din copilărie. A jucat în numeroase piese de teatru, dar și în filme. S-a născut la 13 martie 1987 în Buzău și a absolvit Liceul de Arte „Margareta Sterian”, secția Arta Actorului, și apoi Fa­cultatea de Teatru. Ultima piesă cu care a avut succes și în care a jucat chiar și pe scena de la Buzău alături de soțul ei, Andrei Duban, este „Iubito, îți rămân dator”.