marți, 13 aprilie 2021

Buzoianca Georgiana Năstase s-a prezentat la iUmor drept fata ,,săracă cu duhul”

Curajul și ambiția, dar și simțul umorului, au determinat-o pe buzoianca Georgiana Năstase să vină pe scena iUmor ,,să le demonstreze haterilor” că și ea poate. ,,Pot să mă fac de râs și cu public, și la televizor, și în fața jura­ților”, și-a început numărul de stand-up frumoasa blon­dină. Îmbrăcată extrem de elegant și cu textul în față, concurenta de 26 de ani a dat startul numărului său, justificându-și ,,sără­cia”: săracă cu duhul pentru că ea credea că actorii mor cu adevărat în filme, pentru că atunci când are bani nu își dă niciodată datoriile înapoi, iar de câte ori greșește, le explică și altora… cum se face.

Unele glume ale buzoiencei aflate la început de drum au fost ,,gustate” de Cheloo și Bendeac, însă cel mai mult i-a distrat pe cei din juriu și pe asistenții emisiunii pronunția cuvân­tului ,,haștag”. După câțiva ani petrecuți în Ardeal, Georgiana a schimbat pronunția semnului, înlocuind litera ,,a” cu ,,e”, și așa a captat atenția tuturor și a rămas în arhiva emisiunii drept ,,domnișoara heșteg, heșteg”.

Până să ajungă pe scena iUmor, Georgiana a jucat în episoadele producției ,,În căutarea adevărului”, emisiune care aduce în prim-plan diverse povești de viață cu adevărat cutre­murătoare, pregătite de vedeta Ernest (Ernest Francisc Takacs), mediatorul conflictelor din fiecare episod. De asemenea, Georgiana a cochetat cu televiziunea regională TV Sud-Est la Buzău și a terminat Liceul de Arte ,,Margareta Sterian”, secția de teatru, dorindu-și mereu să devină actriță și să joace în seriale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...