Monden

VIDEO | Buzoianca Cristina Stroe și Damian Drăghici au propria casă de discuri

,,Cred că era nevoie și de un label condus de niște oameni care sunt și artiști!”, aceasta este principala motivație pentru care buzoianca Cristina Stroe și soțul ei, Damian Drăghici, au pus bazele unei case de producție, au scos deja câteva piese și au parafat colaborări care, în câteva zile au adunat sute de mii de fani.

Prima producție proprie lansată deja se numește ,,Pupătura”, cântată de Mălina Avasiloaie, iar textul și muzica piesei sunt semnate chiar de Cristina. Mălina Avasiloaie a concurat la X-Factor, a participat la Eurovision și la Miss Moldova 2016, iar hitul a strâns deja peste 220.000 de vizualizări în doar o săptămână. ,,Ideea e urmă­toarea: în familie suntem reali și asumați. Asta înseamnă că ne permitem să cântăm ce vrem, fără să ne gândim doar la trend sau val și fără să impunem bariera că <trebuie>. Nu trebuie nimic. În familie ne acceptăm așa cum suntem și muncim să ne ridicăm. Nu promitem lucruri mari, dar fiți pe fază! <Pupătura> este prima încercare!”, a scris Cristina pe rețeaua de socializare.

Reamintim că buzoianca are 28 de ani, este originară din Râmnicu Sărat și a devenit cunoscută după ce, în 2016 și-a încercat norocul la emisiunea ,,Vocea Ro­mâniei” cu piesa Aurei Urziceanu ,,Dor de viață”. Mai apoi a fost cooptată în trupa Andrei și l-a cunoscut pe Damian Dră­ghici, cu care a colaborat în spectacole. Cererea în căsătorie a venit într-un moment neașteptat, la sfârșitul emisiunii ,,Vor­bește lumea”. Cântărețul a îngenuncheat și i-a oferit femeii pe care o iubește un inel superb. Cristina Stroe i-a dăruit lui Drăghici un băiețel frumos și sănătos, Yeshua Andrei. Acesta a venit pe lume la începutul anului 2019, astfel că Damian Drăghici a devenit tată pentru a două oară, la aproape 49 de ani.

https://www.youtube.com/watch?v=u18KvwhxOyY

Un comentariu

  1. Chestia cu – label – foarte interesanta ! Coana Chirita din provincie

Articole similare