Monden

VIDEO / Buzoianca Bianca Bîsceanu s-a calificat în semifinalele SuperStar România

O noua reușită pentru Bianca Bîsceanu. în Etapa Club a emisiunii Superstar România, unde 49 de concurenți, printre care și adolescenta din Buzău, au revenit pe scenă și s-au bucurat de ultimele recall-uri. De această dată, provocarea a fost de a cânta în fața unui public, pe scena unui club din București. Toți concurenții au dat tot ce au avut mai bun, încercând să-și țină emoțiile în frâu și să ofere o interpretare cât mai electrizantă. În această etapă, fiecare concurent a putut să-și aleagă piesa. Din cei 49, juriul a selectat 32 de concurenți pentru etapa semifinalelor SuperStar România, selecția desfășurându-se în două zile, vineri și sâmbătă, așa cum va fi și difuzată pe ProTV.

În urma prestației sale, buzoianca Bianca Alexandra Bîsceanu se află în semifinalele show-ului Superstar România, după această etapă pe care a reușit să o treacă cu succes și în care a cântat două piese. ,,Ne dorim ca Buzăul să ne fie alături în etapa următoare, deoarece concurenții vor fi supuși la vot. Bianca a participat la foarte multe concursuri la care a reușit să câștige marele trofeu, printre care și Festivalul Francoshancon din Buzău, dar această ocazie este unică și cea mai importantă acum pentru ea”, a declarat un membru al familiei sale.

,,Concursul acesta m-a surprins, sincer, nu credeam că va fi așa, pentru că fiecare etapă aduce ceva nou. În etapa trecută am plâns foarte mult, că mi-a părut rău de colegi, nu a ieșit nici momentul cum l-am vrut eu, nici cântecul, nici versurile, a fost un boom sincer pentru mine. Eu chiar îmi doream să trecem toți”, declara Bianca la începutul selecției din Etapa Club. Jurații s-au mirat că este așa de supărată pentru ceilalți, deoarece ea a fost mai bună decât restul.

,,Eu sunt foarte silitoare când vine vorba despre ­mu­zi­că, adică dacă am două zile de repetat o piesă, eu piesa aia <o mănânc>. A existat și o mică problemă în viața mea care m-ar fi oprit din cântat, când am avut probleme cu auzul, am avut trei operații și acum mi se pare că nu aud corect, pentru că eu dau piesa foarte tare de fiecare dată când ascult. Dar nu am fost niciodată mai fericită decât acum, pentru că am ajuns până în etapa asta”, a mai spus Bianca.

La prima apariție în acest concurs, Bianca Bîsceanu a povestit că și-a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de nouă ani. A urmat apoi cursuri de canto la Școala Populară de Arte din Buzău și a visat mereu să devină cântă­reață sau actriță. În viitor, vrea să dea admitere la UNATC. S-a apucat de cursuri de actorie și mai învață singură acasă. Părinții o susțin, vor să-și urmeze visul și să fie fericită, însă ea se consideră o fire emotivă și liniștită, iar concursurile la care a participat au ajutat-o să nu mai aibă emoții atât de mari când se află pe o scenă.

În primele selecții, tânăra a cântat melodia „Bang Bang” din repertoriul Arianei Gran­de. Jurații au apreciat-o pentru calitățile vocale și i-au dat patru de ,,DA”. Semifinalele SuperStar România au fost ­­fi­l­mate la Arenele Romane în luna august. Publicul a fost selectat prin concurs, la fiecare dintre cele patru concerte participând câte 100 de spectatori.

Reamintim că SuperStar România este un show care are la bază formatul internațional ,,Idol” (ex: American Idol, Pop Idol), creat de Simon Fuller. Prima emisiune Pop Idol din UK a fost difuzată în 2001, succesul show-ului conducând la preluarea acestui format în peste 55 de țări. Printre cei mai faimoși concurenți ai emisiunii se numără Kelly Clarkson, Carrie Underwood și Adam Lambert.

Articole similare