Politic

FOTO / Romeo Lungu, prezent la zilele comunelor Ghergheasa și Topliceni

Deptatul PSD Romeo Lungu a participat la zilele comunelor Ghergheasa și Topliceni, evenimente organizate de către toate primăriile din județ pe perioada verii. Social-democratul buzoian nu s-a aflat singur la aceste festivități, ci a venit însoțit de colegii de partid, pentru a-și arăta sprijinul față de comunitățile locale.

Pentru început, Romeo Lungu a fost invitat la Ziua Comunei Ghergheasa, acolo unde a avut cuvinte de laudă pentru primarul Vasile Gheorghe, în ce privește modul în care își gestionează activitatea la nivel administrativ.

„Astăzi (3 iulie, n.r.) am participat la Sărbătoarea Folclorică  «Serbările Comunei Ghergheasa», un eveniment local care strânge sute de oameni dornici de distracție și socializa„re. Comuna Ghergheasa, condusă de social democratul Vasile Gheorghe, este un exemplu de bună administrare pentru tot județul. Ghergheasa este singura comună buzoiană care nu a fost nevoită să depună niciun proiect pe Programul Național de Investiții «Anghel Saligny», bifând deja toate componentele de dezvoltare: rețea de apă și canalizare, drumuri modernizate și rețea de gaze naturale”, a transmis Romeo Lungu, într-o postare pe Facebook.

Duminica trecută, deputatul buzoian a mers la Ziua Comunei Topliceni, de data aceasta însoțit de senatorul PSD Liliana Sbîrnea, subprefectul Gabriel Ilie, precum și de vicepreședintele Consiliului Județean Buzău, Adrian Petre. Se pare că reacția oamenilor a reprezentat un motiv de bucurie pentru Romeo Lungu, care a interpretat acest lucru drept o mulțumire a acestora față de activitatea primarului comunei, Viorel Panțuru.

„Astăzi am participat la Ziua Comunei Topliceni alături de mai mulți colegi de partid. A fost un eveniment reușit, lucrul acesta observându-se mai ales pe fețele zâmbitoare ale oamenilor, cărora le-au lipsit în pandemie ocaziile de a se întâlni și de a petrece împreună. Bucuria cu care a fost întâmpinat primarul Viorel Panțuru în mijlocul oamenilor, mi-a certificat faptul că eforturile administrației locale de a moderniza și dezvolta localitatea nu sunt în zadar”, a mai spus Lungu.

Articole similare