Sport

Buzăul le poartă noroc brăilencelor

Victorie entuziasmantă cu Zagreb, în Sala Romeo Iamandi

Dacă n-a fost Gloria, măcar să ne bucurăm de evoluțiile entuziasmante ale brăilencelor, fete care joacă meciurile din Grupa B a Cupei EHF, la Buzău. Dumincă seară, într-o atmosferă excelentă, cu cele două galerii, ale Brăilei și Buzăului cântând tot meciul, Kiki Liscevic și compania au mai bifat o victorie, făcând un pas mare către sferturile de finală ale competiției.

Cu excepția primului sfert de oră, care a fost echilibrat, formația brăileană a dominat jocul și la pauză avea deja patru lungimi avans. Scorul final, 34 la 26, reprezintă cel mai mare avantaj avut de Dunărea în acest meci. Victoria brăilencelor este cu atât mai importantă cu cât a fost obținută fără două piese de bază, Gonzales și Kanaval, iar buzoienii prezenți în tribune se pot consola cu faptul că în lipsa Gloriei din competițiile europene au contribuit la succesul unei echipe românești.

La final, toate brăilencele le-au mulțumit suporterilor veniți de la Dunăre, dar și sutelor de buzoieni care au încurajat trupa alb-albastră.

Pentru Lokomotiva a evoluat și fosta echipieră a Gloriei, Kristina Prkacin. Sala Romeo Iamandi, un spațiu familiar croatei, nu i-a fost, de această dată, port bonheur.

Următorul meci în EHF European League pentru Dunărea Brăila va fi sâmbătă, 10 februarie, de la ora 19.00, tot la Buzău.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker