Sport

Bună și-o remiză

Gloria se întoarce cu un punct de la Hunedoara

Corvinul și Gloria au deschis lupta pentru promovare, într-un meci programat  joi seară, de la ora 19.00. Prima repriză a fost mai mult una de acomodare cu deficitul de lucși de pe Stadionul Michael Klein, fără cine știe ce ocazii de gol.

Gazdele au înscris la cinci minute de la reluare, după o greșeală a apărării buzoiene. Lupu a rămas intenționat în offside la o repunere din șase metri, i-a furat prim-planul lui Dandea, deviind excelent către Mitran. Cel din urmă s-a debarasat de Ferrareso, înscriind calm, cu un lob, peste Greab.

Egalarea a venit în minutul 72, de la Akhmatov. Abia intrat pe teren, cecenul a prins un șut de excepție, de la aproape 30 de metri, după ce-l fentase scurt pe Neacșa.

Gloria a avut oportunitatea de a pleca cu toate cele trei puncte, însă Chică Roșă, Rădulescu și Dumitru au ratat, pe rând, ocaziile din ultimele 20 de minute.

Gloria acumulează 35 de puncte, cu două mai multe decât Mioveni și așteaptă partida din week-end, dintre echipa argeșeană și Unirea Slobozia. O victorie a elevilor lui Mihalcea ar menține această diferență, mărind șansele buzoienilor în cursa pentru promovarea directă.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker