Economic

Bricolaj Market – totul pentru amenajarea grădinii tale

Cei care locuiesc la casă au avantajul de a se bucura de natura minunată, aer proaspăt, libertate de mișcare, pace și liniște. Deci din aceste puncte de vedere sunt mai norocoși decât cei ce locuiesc la bloc. Adevărul e că atunci când ai o casă cu curte te simți împlinit. În natură ne echilibrăm psihic și fizic, acolo transformăm gândurile negative în pozitivitate și optimism, de acolo ne sustragem energia și buna dispoziție. Aceste lucruri sigur nu le poți face într-un apartament ce este înconjurat de betoane, un cadru gri și trist.

Totuși, o casă implică și mai multă treabă, curățenie, întreținere, reparații și multe altele. Pentru amenajarea curții tale și transformarea acesteia într-un mediu optim de relaxare pentru familia ta, dar și pentru întreținerea grădinii, ai nevoie de ustensile și echipamente care să-ți ușureze treaba. Tot ce-ți dorești pentru a realiza aceste lucruri le găsești la Bricolaj Market.

Motocoasa – unealta indispensabilă

Pentru cei ce locuiesc la casă motocoasa este un echipament eficient și indispensabil. Există motocoase care funcționează pe benzină, dar și electrice, iar aici intervine doar preferința persoanei, fiecare având anumite avantaje și dezavantaje. Motocoasa pe bază de benzină este una dintre cele mai comune, dar și eficiente, fiindcă puterea motorului este mare. De asemenea oferă utilizatorului comoditate și mobilitate, fiindcă funcționarea acesteia nu depinde de un cablu electric. Fac față cu brio vegetației dure și dese, iar modelele noi au un consum mic de combustibil, ceea ce înseamnă că emit mai puține noxe.

Motocoasa electrică are avantajul de a fi mult mai silențioasă, dar este și mai ecologică. Totuși pentru folosirea acesteia este necesar un prelungitor, fiindcă utilizarea este altfel limitată de cablu. Puterea lor este mai mică în comparație cu cele pe benzină, deci sunt opțiuni de luat în vedere în cazul unei curți cu o suprafață redusă. Când vine vorba de tăiere sunt disponibile trei variante și anume cu fir tăietor, cu lamă sau cu ambele. Unele dintre ele sunt chiar și multifuncționale având capătul detașabil, pentru a putea tăia iarba, arbuști, tufișuri, gardul viu și altele. La Bricolaj Market sigur vei găsi motocoasa ideală care să se încadreze în preferințele de funcționare, cât și în buget.

Motocoasa Greenfield – performantă și practică

Ai putea opta pentru o motocoasă cu fir și lamă Greenfield de la Bricolaj Market ce are o utilitate ridicată. Aceasta este recomandată pentru tăierea ierbii, a vegetației dese și arbuștilor pe suprafețe de teren de dimensiuni mici sau medii. Sistemul de pornire este ușor și rapid, la sfoară. Aprinderea motocoasei este electronică. Dispune de pompă de amorsare, protecție pentru tija de transmisie, bușon mare pentru rezervorul de benzină și filtru de aer ce se poate spăla. Mânerele sunt ergonomice și cauciucate, ceea ce oferă mai mult confort mâinilor în timpul utilizării motocoasei, iar deschiderea lor este mare. Firul de nailon se ajustează automat la lungimea necesară. Motocoasa dispune și de un ham confortabil, iar prinderea și eliberarea și face ușor. Aceasta vine cu o gamă variată de lame incluse, cu 3, 4 și 8 dinți. De asemenea, pachetul include și trusa de scule. Această motocoasă este pe bază de amestecare a combustibilului cu uleiul, însă regăsești pe site și variante care nu au nevoie de amestec.

Motocoasa pe benzină trebuie mereu folosită și cu echipament de protecție precum pantaloni lungi, ochelari, mănuși, încălțăminte adecvată ce nu permite alunecarea, dar și căști de protecție pentru a nu-ți fi afectat auzul. Descoperă pe www.bricolaj-market.ro variantele de motocoase disponibile de la Ruris și Greenfield și alege-o pe cea care se încadrează în cerințele tale.

Contact:

0738.851.885 / 0722.515.566 / 0721.339.889

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole similare