Sport

Biletele la Gloria – HC Zalău, deja la vânzare online

SCM Gloria Buzău a stabilit detaliile procesului de ticketing pentru meciul cu HC Zalău, programat sâmbătă, de la ora 11.00, la Sala Sporturilor, în etapa a 24-a a Ligii Naţionale.

Pentru partida cu gruparea condusă de Gheorghe Tadici, clubul pune la dispoziţia suporterilor bilete la preţul de 20 de lei. Acestea pot fi achiziţionate deja online, de la adresele www.entertix.ro şi www.myticket.ro. Vineri, 13 mai, între orele 13.00 şi 18.00, şi în ziua meciului, între orele 8.00 şi 11.00, biletele vor fi la vânzare şi la casa Sălii Sporturilor.

Potrivit unui anunţ al clubului, copiii cu vârsta de până la 16 ani au acces gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza certificatului de naştere (copie), a carnetului de elev sau a cărţii de identitate. Însoţitorii copiilor, ce depăşesc vârsta de 16 ani, vor plăti biletul de acces, iar copiii vor avea bilete gratuite pentru locurile din imediata vecinătate. Locurile rezervate acestora vor fi în sectorul „D”, rândul 12. Totodată, sportivii legitimaţi la orice club sportiv din municipiul Buzău vor avea acces gratuit, în limita locurilor disponibile, în sectorul D, rândul 13, în baza legitimaţiei de sportiv, vizată pe anul în curs.

Biletele gratuite vor putea fi ridicate de la casele de bilete, conform programului menţionat mai sus. Persoanele cu dizabilităţi şi persoanele cu vârsta de peste 70 de ani vor avea accesul gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza actului de identitate, în sectorul F, rândurile 1 şi 2. Biletele gratuite vor putea fi ridicate de la casa de bilete de la Sala Sporturilor, conform programului menţionat mai sus.

Un comentariu

  1. Multumim de informatii d-le Baltag ! Ati uitat sa ne spuneti de unde luam invitatiile pentru tribuna oficiala !
    Le distribuie partidul sau primaria ? Pot primi si cetatenii normali invitatie la meci sau doar cetatenii apropiati de … oficialilor ?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare