Monden

Bianca Bîsceanu este în finala Superstar România

Opt concurenți au urcat, pentru prima dată în cariera lor, pe celebra scenă de la Arenele Romane și au interpretat câte două piese în fața publicului și a juraților. Încurajați de prezentatoarea Theo Rose și jurizați de Smiley, Raluka, Carla’s Dreams și Marius Moga, concurenții au dat tot ce au avut mai bun pentru a prinde un loc în live-uri și pentru a fi cât mai aproape de marele premiu de un milion de lei, care le-ar putea schimba viața.

Dintre cei opt concurenți, doar trei au trecut de semifinala Superstar România, bifând o nouă rundă de emoții la Arenele Romane, acolo unde s-a filmat această etapă a show-ului. Cele trei norocoase care au primit credit din partea juriului și o șansă imensă pentru cariera lor artistică sunt Maria Jugănaru, Romina Apostol și buzoianca Bianca Bîsceanu. Carla’s Dreams i-a acordat Biancăi Bîsceanu al doilea Wild­Card din etapa semifinalelor, solistul motivând că tânăra are o voce aparte, care trebuie să răsune și în etapa live-urilor.

Reamintim că buzoianca visează de mică să devină cântăreață sau actriță. În viitor, vrea să dea admitere la UNATC. S-a apucat de cursuri de actorie și mai învață singură acasă. Părinții o susțin, vor ca ea să-și urmeze visul și să fie fericită. Alături de Bianca, a primit ,,credit” și Maria Jugănaru, care este din Pitești și este elevă la Colegiul Brătianu, în clasa a XI-a. Este singură la părinți și regretă că nu mai are frați sau surori. Știe să cânte la pian, chitară acustică și electrică și la ukulele. Îi place să deseneze și să scrie poezii. Cea de-a treia care a trecut mai departe alături de Bianca și Maria este Romina Apostol, care are 16 ani și este din Iași. Dansează, pictează și spune că are o latură artistică puternic dezvoltată. Știe să cânte la vioară, pian și chitară și activează, alături de un coleg, într-o trupă rock.

După primele două semifinale, difuzate la PRO TV vineri și sâmbătă, se cunosc primii șase concurenți pe care îi vom auzi mai departe. Celor trei de vineri, Victoria Peșterean, Ana Stănciulescu și Maria Ojicăli, li se adaugă cele trei de sâmbătă, Maria Jugă­naru, Romina Apostol și Bianca Bîsceanu.

Superstar România va avea patru gale live în luna decembrie în următoarele date: 1, 3, 10 și 17 decembrie. Marele câștigător al emisiunii Superstar România 2021 se va afla în ultima gală live, care va avea loc pe 17 decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare