Administrație

Bani de la guvern pentru căldura furnizată de Regia Autonomă Municipală

Viorica Dăncilă a anunțat, luni, la începutul ședinței de Guvern, că Exe­cutivul continuă să aloce bani pentru asigurarea căldurii în sistem centra­lizat în București, Giurgiu și Buzău. „Continuăm să acordăm sprijinul pentru asigurarea căldurii în sistem centralizat, în prag de iarnă, în București, Giurgiu și Buzău”, a afirmat Viorica Dăncilă, luni, în debutul ședinței Executivului.

Guvernul a aprobat, săptămâna trecută, alocarea a 61,28 milioane de lei pentru furnizarea căldurii în localitățile Focșani (județul Vrancea), Tulcea, ­Ghe­orgheni (județul Harghita), Motru (județul Gorj), Brad (județul Hunedoara) și Drobeta-Turnu Severin (jude­țul Mehedinți).

 

Un comentariu

  1. Nu guvernul da banii. Acesti bani vin din taxa platita de cetateni la factura de electricitate ( taxa cogenerare!! ). Sistemul cetralizat de asigurare a energiei termice are o multime de avantaje pentru client, in conditiile in care se investeste pentru modernizare si cu un personal de exploatare optim. Daca se angajeaza pe pile si clientela politica apar dezechilibre. Primarul municipiului de profesie inginer a reusit performanta sa distruga sistemul de cogenerare, a schimbat un director de la apa promitand ieftenirea apei, apoi sa aflam ca se va scumpii cu multe procente, s.a.m.d. Interesant ce va urma ! eventual panselute, discoteci si ceva asfalt””tango”.

Articole similare