Economic

Anvelope ALL Season cu M+S – Când și unde le putem folosi?

La schimbarea anvelopelor de sezon, mereu ne gândim dacă un set de anvelope all season este alegerea ideală pentru a elimina stresul privind schimbarea cauciucurilor în funcție de sezon.

Toți șoferii așteaptă un răspuns, dar nu este așa de simplu. Sunt multe aspecte care influențează acest răspuns. Este bine să ținem cont de așteptările pe care le avem de la mașină, pe unde și când vom merge cu mașina.

Toate aceste lucruri influențează imaginea de ansamblu ce se creează după ce răspundem la aceste întrebări.

Este bine de știut că anvelopele all season cu M+S au un comportament foarte bun în majoritatea situațiilor, mai puțin în cele în care, pentru a beneficia de performanța maximă a mașinii în condiții de drum mai dificile, se impune fosirea anvelopelor dedicate de sezon.

De obicei ne gândim la cauciucuri pentru orice anotimp, în general, când facem trecerea la  anvelope de iarnă, când temperatura și condițiile atmosferice o impun.

Pe talonul ambelor tipuri de anvelope trebuie să găsim inscripționate literele “M+S” sau, în funcție de reglementările din fiecare țară, “3MPS”, acestea indicând pentru ce tip de sezon au fost contruite.

Folosind unu dintre cele două tipuri de anvelope nu riscăm să primim amendă și avem siguranță întimpul condusului chiar și în sezonul rece.

Anvelopele all season sunt de preferat de către cei ce se deplasează mai mult în oraș. Se știe că și în cele mai aprige ierni dezapezirea în oraș se face mai des și stratul de zăpadă este mai mic.

Nu trabuie să uităm că și stilul de condus este un factor care influențează decizia privind achiziționarea acestora. Un stil de condus mai sportiv v-a face că uzura acestei anvelope să fie mai acută.

Pneurile pentru toate anotimpurile au design-ul benzii de rulare echilibrat pentru o aderență și stabilitate în viraje la viteză ridicată.

Nu trebuie nici să ignorăm faptul că acestea nu sunt nici anvelope de vară și nici de iarnă. Performanțele anvelopelor de sezon sunt superioare celor pentru orice anotimp.

Sfatul celor de la Vadrexim este să achiziționați anvelopele potrivite pentru antotimpul, mașina și stilul dumneavoastră de condus.

Din punct de vedere financiar este benefică utilizarea anvelopelor all season. Țînând cont de faptul că în situația anvelopelor pentru toate sezoanele o să cumpărați doar un set de cauciucuri comparativ cu două seturi , câte unul pentru fiecare sezon.

Nu trebuie să uităm că vom economisi și timp! Nu vom mai fi nevoiți să ne mai deplasăm de două ori pe an la service pentru a le schimba.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker