Economic

Antreprenorii Horeca aleg Tentoexpress pentru acoperirea teraselor cu pergole retractabile

Antreprenorii din domeniul Horeca stiu deja ca investitia in confortul clientilor reprezinta un pas important ce poate asigura succesul.

Daca ai o terasa exterioara si iti doresti sa te bucuri de un numar mare de clienti indiferent de anotimp, dar in acelasi timp sa sporesti confortul in randul clientilor tai, atunci opteaza pentru pergole retractabile, o solutie eficienta de umbrire si acoperire – https://tentoexpress.ro/pergole-retractabile.

Nu este deloc usor sa gasesti o companie de incredere care sa iti ofere servicii calitative la preturi accesibile, mai ales atunci cand exista o multime de optiuni pe piata de profil din Romania. Avand in vedere ca inchiderea terasei cu pergole retractabile reprezinta o investitie importanta de durata, este extrem de important sa te documentezi inainte de a face alegerea finala si nu in ultimul rand, sa vizualizezi lucrarile efectuate de compania cu care urmeaza sa colaborezi.

Despre compania Tentoexpress

Tentoexpress, compania ce se ocupa cu fabricarea si instalarea unei game variate de pergole, a fost
infiintata in anul 1974 in Salonic, Grecia. In anul 2014, pe langa gama variata de sisteme de acoperire si umbrire SUNRAIN, au fost adaugate si pergole-copertine, fabricate de la zero in cadrul companiei.
Ulterior, acestea au devenit cunoscute si apreciate in toata Grecia si Europa, prin intermediul
reprezentantilor Tentoexpress. In prezent, compania se bucura de notorietate datorita calitatii de
exceptie a produselor fabricate si a celor mai competitive preturi de pe piata sistemelor de umbrire.

Datorita experientei vaste si a miilor de proiecte finalizate cu succes, Tentoexpress reprezinta alegerea principala in randul antreprenorilor din domeniul Horeca. Specialistii din cadrul companiei reusesc de fiecare data sa ofere clientilor solutii optime pentru acoperirea si umbrirea teraselor exterioare si mai mult decat atat, se asigura ca imbina perfect doua dintre cele mai importante aspecte: design-ul si functionalitatea.

Tentoexpress – Compania apreciata de afacerile din domeniul Horeca

Datorita serviciilor de calitate si a preturilor competitive, Tentoexpress se bucura de aprecierile antreprenorilor din domeniul Horeca. In portofoliul companiei se regasesc inclusiv lucrari realizate pentru unele dintre cele mai cunoscute brand-uri.

Specialistii din cadrul companiei pun pe primul loc nevoile clientului, iar mai apoi, recomanda solutii personalitate care asigura spatiului un design inedit si tototdata, confortul optim, indiferent de anotimp.

Preturi competitive, consultanta de specialitate si montaj profesional

O companie care se implica in activitatea pe care o desfasoara va incerca intotdeauna sa ofere clientului tot ceea ce are nevoie, astfel incat sa beneficieze de rezultatul asteptat. Tentoexpress, pe langa raportul calitate-pret exceptional, ofera inclusiv consultanta de specialitate si montaj profesional.

Descopera si tu gama variata de pergole retractabile disponibile in oferta Tentoexpress si alatura-te sutelor de antreprenori multumiti de investitia facuta! Fii selectiv atunci cand urmeaza sa alegi compania cu care urmeaza sa lucrezi pentru a te bucura de garantia unei lucrari de durata, calitative si ingenioase!

Articole similare