Monden

Andrei Ursu, din nou la gala ELLE New Media Awards

Outfit-ul buzoianului s-a încadrat în stilul Fun Juicy Flirty și a fost remarcat de reporterii evenimentului

Pentru al nouălea an consecutiv, ELLE a desemnat cele mai influente personalități din social media în cadrul galei ELLE New Media Awards. Creatori și creatoare de conținut, vedete, personalități din showbiz-ul românesc, prieteni și colaboratori ai revistei, muzică bună, ținute de party s-au reunit sub dress code-ul Fun Juicy Flirty, la Clubul Diplomatic.

Gazdele evenimentului au fost Roxana Voloșeniuc, redactor-șef ELLE România, și Maurice Munteanu, fashion editor ELLE România. Pe scenă a mai urcat Alexandra Stan, care a susținut un moment artistic foarte apreciat, iar atmosfera a mai fost întreținută de DJ Claudia.

Theo Rose, „colega” de hit a buzoianului Andrei Ionuț Ursu („Noaptea ne fură iubiri”) a primit trofeul pentru categoria Celebrity. În urmă cu doi ani, în 2022, Andrei câștigase și el titlul de Best Male Artist la ELLE Style Awards. Și anul trecut și anul acesta el a făcut parte din echipa de vedete care a întreținut atmosfera evenimentului, optând de data aceasta pentru o ținută retro, ușoară, asortată cu cizme.

„În seara asta port o cămașă luată dintr-un vintage shop din Barcelona. Îmi place foarte mult satinul și mătasea în ultima perioadă. Îmi plac mult cămășile astea. Așa am interpretat eu tema. Flirty, juicy și m-am dus pe flirty mult, pe zona asta de retro. Totul e din atitudine. Mi se pare că, nu știu, așa mă simt eu, mai caliente, mai… Și m-am dus mult pe flirty. Pantalonii evazați, cureaua vintage cu catarama la ea acasă și cu bano boots și părul meu de care sunt foarte mândru că mi l-a lăsat bunul Dumnezeu și încă e mult și pot să mă joc cu el, și asta este ținuta mea din seara asta”, a descris Andrei outfit-ul de la gală.

Articole similare