Economic

Noul concept Acasă@ING, disponibil acum și la Buzău

ING Bank România aduce conceptul inovator Acasă@ING și în Buzău, odată cu redeschiderea ING Office Buzău Unirii Nord. Noul sediu, situat pe Bulevardul Unirii Nord, în zona Clubului Polițiștilor, oferă un spațiu mai primitor și o experiență îmbunătățită pentru clienți în interacțiunea lor cu produsele, consultanții și serviciile băncii.

„Echipa ING Office Buzău Nord îi așteaptă de acum pe locuitorii orașului Acasă@ING. Toți clienții, atât persoane fizice, cât și juridice, sunt așteptați cu entuziasm într-un spațiu nou și modern, în care consultanța financiară pune accent pe relevanță și eficiență. Experiența pe care le-o propunem acum clienților este una nouă, care pornește de la nevoile și așteptările lor, cărora li se răspunde cu soluțiile pe care le oferim fie în office sau chiar prin aplicațiile noastre, la masa digitală”, spune Marian Vlad, office manager ING Office Buzău.

Cu o prezență activă în Buzău încă din 2007 și cu un portofoliu de peste 11.000 de clienți, noul ING Office Buzău Unirii Nord intră acum într-o etapă modernă, menită să eficientizeze activitatea consultanților și să faciliteze interacțiunile cu clienții. Noul office, situat practic lângă vechea locație, propune un design care reinterpretează rolul clasic al unei agenții bancare. Printre noutățile aduse de conceptul Acasă@ING se numără: Zona Semi-Privată – unde clienții pot beneficia de consultanță personalizată într-un mediu relaxat și primitor, Zona Privată – destinată discuțiilor cu un grad mai mare de complexitate, Interacțiunea digitală – în centrul office-ului se află o zonă dedicată interacțiunii digitale, unde clienții au la dispoziție dispozitive securizate, cu acces la internet și la aplicația Home’Bank. Utilizatorii noi pot descoperi funcționalitățile aplicației băncii cu ajutorul specialiștilor din office.

Deși peste 90 la sută din servicii și produse sunt disponibile în aplicația ING HomeBank, clienții aleg să meargă într-un ING Office pentru momentele importante din viața lor financiară, cum ar fi achiziționarea unui nou produs de creditare sau a unui instrument de investiții. Disponibilitatea office-urilor la nivel de județ și oraș poate fi consultată pe https://www.ing.ro.

Articole similare