Monden

Andrada Tache, vacanță de vis în Singapore și Indonezia!

Buzoianca Andrada Tache s-a bucurat de o vacanță multașteptată după trei ani pandemici, pe care a petrecut-o împreună cu soțul ei, cu cei trei copii și cu socrii ei. Traseul a fost Singapore-Bali-Munchen, însă ultima destinație a îmbinat profesionalul cu personalul, întrucât Andrada a participat, în metropola germană, și la un congres internațional.

Pentru prima destinație, familia Andradei Tache s-a bucurat de Flower Dome, Lion City, Avatar Experience și de imensul parc de distracții Universal Studios, unde fetele și băiețelul psihologului au testat fiecare carusel în parte. După aventura din insulele Santos din Singapore, Andrada a luat avionul și a aterizat în Bali, Indonezia. Aici, ea și soțul ei au luat parte la un ritual de botez în stil Balinese-Hindu, cu haine speciale și obiecte și bijuterii autentice.

„Se spune că… tot ceea ce este menit să se întâmple vine la un moment dat în această viață. Pas cu pas. Așa că, iată-ne! Așteptând să fim botezați în acest stil… Chiar este real, chiar se întâmplă. Raiul își are locația în Bali!”, a exclamat entuziasmată Andrada Tache, îmbrăcată și pregătită de experiența unică în viață.

Articole similare