Sport

Deznădejde totală: Gloria pierde și e lanternă roșie

Gloria tremură pentru un loc la baraj, după ce acum o săptămână încă mai spera la promovarea directă. Buzoienii au pierdut la Dej, contra unei formații care nu mai câștigase în play-off.

Singurul gol al partidei a fost înscris în minutul 65, după ce Alexandru Pop a transformat o lovitură de pedeapsă, primită corect, în urma unui fault imprudent comis de Sălceanu.

Gloria Buzău și Unirea Dej au amândouă 39 de puncte și ocupă locurile 5 și 6 din play-off-ul Ligii 2, ultimele. În cazul în care Unirea termină play-off-ul la egalitate de puncte cu Gloria, aceasta va avea câștig de cauză în detrimentul buzoienilor, datorită primului criteriu de departajare, respectiv numărul de puncte la finalul sezonului regular, 32 față de 31.

Gloria Buzău va mai întâlni SC Oțelul Galați (acasă, 16 mai, ora 19.00) și Steaua (deplasare, 21 mai, ora 13.00).

GLORIA BUZĂU: Denis Rusu – Bogdan Oteliţă, Kamil Wiktorski, Kristi Marku, Robert Sălceanu, Ariel Lopez (81’ Dinko Trebotic), Pablo Gaitan (69’ Istvan Fulop), Alexandru Boiciuc, Sampaio Eduardo Feitoza, Andrei Blejdea (55’ Dragoş Lazăr), Valentin Alexandru (81’ Daniel Vîrtej).

Rezerve neutilizate: Dragoş Horeboiu – Răzvan Greu, Joseph Godwin, Andrei Pandele, Alexandru Şuteu.

 

Un comentariu

  1. O rușine, clar nu se vrea promovarea,Brașoveanu pierde locul în Com .Executiv ,asa ca e bine în B ,baniicurg yrai neneaca,păcat de Mihalcea ca nu înțelege jocurile subterane

Articole similare