Sport

Amical de lux. Gloria va juca cu FCSB

Dată fiind întreruperea competiției, Andrei Prepeliță a decis efectuarea unui minicantonament de o săptămână, stagiu de pregătire care a debutat încă de marți și se derulează la Curtea de Argeș.

Buzoienii nu vor avea la dispoziție întreg lotul, pentru că patru jucători sunt plecați la naționale – Mihnea Rădulescu, Robert Sălceanu și Sergiu Pîrvulescu -, iar Antonio Georgiev este accidentat. Astfel, tehnicianul născut la Slatina va avea la dispoziție 23 de jucători.

Alexandru Greab, Norbert Haymamba, Alessandro Lăpădat, Dragoş Horeboiu, Diego Ferraresso, Radu Zamfir, Ionuţ Nadolu, Alin Dobrosavlevici, Alexandru Dandea, Radu Crişan, Alexandru Fărăgău, Andreas Mihaiu, Vlad Prejmerean, Rassambek Akhnatov, Raul Şteau, Daniel Benzar, Cristian Dumitru, Matei Tănasă, Nicuşor Brîncoveanu, Ovidiu Perianu, Denis Dumitraşcu, Valentin Dumitrache și Adi Chică-Roşă sunt sportivii pe care se bazează Andrei Prepeliță în acest cantonament.

„Lipsesc motivat Mihnea Rădulescu, Robert Sălceanu, Sergiu Pîrvulescu, convocaţi la loturile naţionale şi Antonio Georgiev accidentat”, anunță Gloria Buzău.

Notabilă este revenirea în lot lui Andreas Mihaiu, fotbalist cu evoluții bune în sezonul regular, dar și absența lui Ely Fernandes, jucător despre care încă nu se știe dacă a semnat sau nu cu Gloria. Atacantul din Capul Verde a fost prezent din postura de spectator la meciul din week-end cu Viitorul Pandurii.

Stagiul de pregătire din această săptămână se va încheia cu un amical tare, în baza de pregătire din Berceni, chiar cu FCSB, echipa care deține acest complex. Cel mai probabil, Elias Charalambous va trimite în teren și mulți jucători care nu au evoluat foarte mult în sezonul regular sau în prima etapă a play-off-ului din Superligă. Patru zile va mai avea la dispoziție Andrei Prepeliță, după acest amical, pentru a creiona planul de joc din partida cu hunedorenii de la Corvinul, programată pentru joi, 28 martie. În sezonul regular, în etapa a 17-a din Liga 2, Gloria Buzău a învins Corvinul Hunedoara, pe teren propriu, scor 2-1. Întâlnirea a avut loc în această lună, la 1 martie.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker