Sport

Amical cu Shkupi vineri, la matineu

Meciul va fi live, pe Facebook

Ultima partidă de verificare a Gloriei pe plaiuri turcești se va disputa împotriva celor de la Shkupi, vineri, de la ora 11.00. Gruparea nord-macedoneană are sediul în Skopje, capitala țării în care activează și momentan ocupă locul secund în prima ligă a Macedoniei de Nord. Campioană în sezonul 2021/2022, Shkupi s-a clasat a doua în edițiile 2020/21 și 2022/23.

Ca un amănunt interesant, la macedoneni evoluează Dudu Sampaio, brazilianul care a trecut și pe la Gloria, club de care s-a despărțit în vara anului trecut.

Meciul dintre Gloria și Shkupi va începe la ora 11.00, urmând a fi transmis live, pe pagina oficială de Facebook a grupării buzoiene.

În cantonamentul din Antalya, Buzăul a mai disputat un amical, cel cu Polonia Varșovia. Pe malurile Mediteranei efectuează cantonamente mai multe echipe din eșalonul doi al fotbalului românesc, precum Ceahlăul, CSM Reșița, Csikszereda sau Corvinul. De asemenea, tot în Antalya, sunt cantonate și câteva grupări din Liga a 3-a.

Cum agenda jocurilor a fost una destul de rarefiată, nu este exclus ca până la reluarea campionatului, buzoienii să mai programeze câteva jocuri de verificare, la întoarcerea în România. (A.S.)

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker