Economic

Alege materiale de calitate pentru construcțiile tale

Construcția unei case sau a oricărei alte clădiri este o sarcină care necesită multă planificare, efort și oameni specializați în diferite domenii. Printre cele mai importante aspecte de luat în considerare atunci când începi să construiești, se numără alegerea materialelor de construcții potrivite.

Noua Tei este un furnizor și producător de materiale de construcții de încredere, care poate oferi o gamă largă de opțiuni pentru orice proiect de construcție.

Materiale de construcții pentru întregul proiect

Când începi să faci planul, primele materiale de construcții care îți vin în minte sunt, probabil, cărămida și betonul, urmând cele pentru acoperiș, izolații, gips și carton, sisteme de scurgere, lemne de construcții, garduri și împrejurimi. Fiindcă aceste materiale sunt fundația unei clădiri solide și rezistente și trebuie alese cu grijă, Nouă Tei oferă soluții de calitate pentru fiecare dintre ele.

Betonul – mixuri personalizate pentru fiecare proiect

Betonul este un material de construcții esențial, iar Nouă Tei dispune de propriile stații de betoane pentru a se asigura că mixurile de beton folosite în proiectele lor sunt cele mai bune. Această abordare le permite să ofere mixuri de beton personalizate pentru fiecare proiect, astfel încât lucrarea să aibă o fundație bună. În plus, având propria stație de beton, Nouă Tei poate garanta că mixurile sunt întotdeauna proaspete și de înaltă calitate.

Compania își propune să ofere servicii complete clienților, asigurând prepararea, transportul, turnarea și punerea în operă a betonului, precum și furnizarea de nisip, pietriș, balast (agregate).

Tâmplărie PVC de înaltă calitate

O altă componentă importantă a construcției este tâmplăria PVC. Ușile și ferestrele sunt elemente esențiale pentru orice clădire, deoarece asigură siguranța și confortul utilizatorilor. Pentru a avea control asupra calității produselor și serviciilor oferite, Nouă Tei este producător de ansambluri de tamplărie PVC, geamul termoizolant fiind produs, de asemenea, în interiorul fabricii.

În plus, Noua Tei oferă și soluții de izolare termică și fonică pentru ferestre și uși. Acestea reduc pierderile de căldură iarna, supraîncălzirea pe timpul verii și zgomotul exterior, astfel încât să poți beneficia de un mediu confortabil și liniștit. Aceste soluții de izolare pot fi personalizate în funcție de nevoile și preferințele fiecărui proiect.

Modernizarea secției de producție pentru geamul termozilant

Pentru a răspunde noilor provocări în domeniu, aceștia au modernizat linia de producție pentru geamul termoizolant, fiind astfel pregătiți să ofere soluții optime și pentru cele mai ambițioase proiecte.

Acces facil la depozite

Nouă Tei deține 5 depozite în Râmnicu Sărat, reușind astfel să fie aproape de clienții săi și să le faciiteze procesele logistice, precum alegerea materialelor și transportul.

Depozitele lor sunt bine iluminate și ventilate, pentru a preveni deteriorarea sau degradarea materialelor din cauza umidității sau temperaturilor extreme.

Construcția unei case sau a oricărei alte clădiri este un proces complex care implică multe aspecte importante, inclusiv alegerea materialelor de construcții potrivite. Nouă Tei este un furnizor și producător de încredere de materiale de construcții și servicii de tâmplărie, oferind o gamă largă de opțiuni și soluții personalizate pentru orice proiect de construcție. Alege cu încredere serviciile Noua Tei!

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker