Monden

Aida Parascan a vorbit despre viața pe Clisura Dunării

Chiar dacă s-a mutat departe de nebunia din Capitală, Aida Parascan revine cu drag în studiourile media cu care a colaborat luni de zile și își ține la curent fanii cu activitățile ei, mai ales de când s-a mutat cu tot cu familie pe Clisura Dunării. Nu de mult timp, Aida a povestit despre cât de benefică
i-a fost mutarea pe Clisura Dunării, cât de mult i-a influențat locul în care trăiește acum bunăstarea și despre suferința fizică din punct de vedere psihosomatic sau, mai precis, cum ne afectează emoțiile și gândurile negative starea sănătății noastre.

„Mulțumesc pentru oportunitatea de a împărtăși! Le reproșăm celorlați ceea ce ne facem noi înșine și nu vrem să vedem. De aceea atragem persoane care să ne arate ceea ce le facem celorlați sau nouă înșine. Atunci când conștientizăm și acceptăm cum suntem și schimbăm și acțiunile, începem să vindecăm rănile care poate sunt în câmpul nostru energetic și al familiei de foarte mult timp și armonia va exista în tot ceea ce ne înconjoară”, a detaliat Aida.

Pe parcursul unui alt interviu, Aida Parascan a vorbit cu sinceritate despre retragerea ei din viața publică. Deși a fost angajată de câteva ori, Aida Parascan a explicat că nu este o persoană care să facă compromisuri când vine vorba de cariera sa. Faptul că nu a promovat alimentele nesănătoase i-a adus numai bile negre în viața profesională. „Mi se pare important să oferi prin mâncare şi o anumită energie. De asta cred că nici nu am avut succes ca bucătar: eu nu promovez mâncarea care dăunează omului, încerc să gătesc sănătos, cu ingrediente naturale, cu alimente cât mai puţin procesate. Şi combinaţiile dintre ingrediente trebuie să fie optime pentru a fi asimilate corect de organism, suntem ceea ce mâncăm. E complex, aşa că trebuie să fim foarte atenţi la ceea ce mâncăm, în afară de mâncarea în sine asimilăm şi energia celui care a gătit. Depinde de starea interioară, mâncarea poate fi aceeaşi, dar gustul diferit”, a spus buzoianca.

Starea de bine și-a regăsit-o Aida și de când s-a restras de la începutul anului într-un resort de lux la Clisura Dunării, acolo unde ocupă postul de șef de sală. Bineînțeles, ori de câte ori este nevoie, vedeta vine în București, chiar dacă se află la câteva sute de kilometri distanță, de dragul televiziunii.

Articole similare