Politic

AUR vrea să importe un președinte de consiliu județean

Medicul Sorin Titus Muncaciu, deputat de Galaţi, a fost desemnat de Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean la alegerile locale din data de 9 iunie.

Într-o conferinţă de presă, conducerea AUR l-a anuțat drept candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean pe actualul deputat Sorin Titus Muncaciu, ţinând cont de experienţa politică, administrativă şi de care a dat dovadă de-a lungul timpului şi de parcursul său profesional: „Pentru Consiliul Judeţean se lucrează la o echipă puternică. Ne-a trebuit o persoană care să se priceapă la administraţia locală, nu a fost greu să găsim, ne-a trebuit o persoană care să nu se fi ocupat cu furturi, a fost foarte uşor să găsim o persoană de genul acesta, ne-am dat seama că cea mai bună variantă într-un oraş atât de bolnav este un doctor şi vorbim despre domnul Sorin Titus Muncaciu, deputat. Din păcate, a trebuit să ajungă la Bucureşti astăzi la o şedinţă destul de importantă. Domnul doctor este recent întors în România după ce, 30 de ani, a lucrat ca medic în Statele Unite ale Americii, a venit în România odată cu pensionarea pentru a face ceva în ţară”, a declarat prim-vicepreşedintele AUR Buzău, Cozmin Dinu.

Totodată, acesta i-a menţionat pe candidaţii nominalizaţi de filiala judeţeană AUR la alegerile din 9 iunie: „Pentru Primăria municipiului Buzău o avem candidată pe doamna profesor Elena Năstăsoiu, un profesor cunoscut la nivelul judeţului, un candidat şi pe lista de europarlamentare. Alături de doamna Năstăsoiu, pe listele de europarlamentare avem bucuria să vă anunţăm că mai avem un buzoian, este vorba despre avocatul Sebastian Spânu”, a anunţat prim-vicepreşedintele AUR.

Articole similare