Monden

Aida Parascan a plecat din București

Aida Parascan a făcut din nou, de câteva săptămâni, o schimbare radicală în viața sa. Potrivit click.ro, câștigătoarea ediției din 2013 a MasterChef și-a luat doi dintre cei trei copii – pe Samuel (15 ani) și Emilia (12 ani) -, și s-au mutat din București; fiica cea mare, Gianina, de 22 de ani, a rămas în Capitală. Vedeta de 42 de ani a declarat pentru jurnaliștii click.ro că este mai mult decât mulțumită de decizia sa de a renunța la viața agitată din Capitală, pentru una îmbelșugată și liniștită.

„Am renunțat la București și m-am mutat la Clisura Dunării. Totul s-a întâmplat în luna septembrie când au început copiii școala. Ne-am mutat împreună cu toții. Am făcut asta pentru că muncesc aici, am primit o ofertă foarte bună de muncă și nu am putut să o refuz. Este mai mult decât perfect! Mi-au dat casă unde să stăm, avem tot ce ne trebuie. Tot ce mi se întâmplă acum o să fie pe viață, am semnat un contract pe perioadă nedeterminată. Îmi place foarte mult unde stau acum, pentru că am natura aici, am aer curat, este ceva de vis”, a declarat buzoianca Aida Parascan.

Vedeta a mai recunoscut că este foarte mulțumită și de programul de lucru, dar și de salariul oferit, nu doar de condițiile de cazare oferite de angajator: „Acum lucrez doar în week-end, dar o să vină și perioade când voi lucra și în cursul săptămânii. Sarcinile mele sunt să fac meniul și să instruiesc personalul de aici. Salariul pe care îl primesc lunar este mult peste așteptările mele. Copiii sunt și ei bine, a început să le placă aici, ceea ce mă bucură foarte mult”, a mai spus aceasta pentru click.ro.

Reamintim că, în primăvara lui 2013, Aida Parascan câştiga concursul de la PRO TV „MasterChef,” şi premiul de 50.000  euro. Cu aceşti bani şi-a cumpărat utilaje pentru cofetărie şi o maşină. Ba mai mult, concursul la care a participat în urmă cu zece ani i-a garantat succesul profesional în lumea televiziunii, deoarece a început să fie invitată în tot felul de emisiuni TV, fie în calitate de specialist bucătar, fie să comenteze viețile și problemele vedetelor din showbizz.

Articole similare