Actualitate

Arestat pentru complicitate la tâlhărie calificată

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Râmnicu Sărat, a fost prins de polițiști în ziua de 17 noiembrie, după ce a jefuit un bătrân, împreună cu alți doi consăteni. Fapta a fost sesizată Poliției în ziua de 13 noiembrie, chiar de către bătrân, un râmnicean în vârstă de 62 de ani. În timp ce bătrânul se deplasa pe o stradă din localitatea de domiciliu, persoanele în cauză l-au deposedat de bunurile pe care le avea asupra lui prin folosirea de acte de violență, profitând de starea sa de vulnerabilitate cauzată de starea de sănătate precară.

Bărbatului i-ar fi fost sustras telefonul mobil, banii, cardurile bancare şi documentele pe care le avea asupra sa, în valoare totală de 1.000 de lei.

În ziua de 17 noiembrie, tânărul a fost prezentat Judecătoriei Râmnicu Sărat cu propunerea de arestare preventivă, care a admis solicitarea şi a dispus arestarea acestuia pentru o perioadă de 30 zile. Cu o zi înainte, în data de 16 noiembrie, în urma materialului probator administrat de poliţişti în aceeaşi cauză, judecătorul de drepturi şi libertăţi dispusese arestarea preventivă pentru 30 de zile a altor doi tineri râmniceni, de 18 şi 23 de ani

Articole similare