Sport

Agendă încărcată pentru Gloria

Fetele se reunesc pe 1 iulie

Vacanța este aproape de final pentru fetele de la Gloria. Lotul buzoian se va reuni pe 1 iulie, primul stadiu centralizat de pregătire fiind programat o săptămână mai târziu, atunci când lotul va urca la munte, la Cheile Grădiștei, stațiune devenită loc tradițional de cantonament pentru mai toate echipele din Liga Florilor. Aici se vor disputa și primele amicale, adversarele urmând a fi alese dintre echipele care vor derula cantonamente concomitant cu cel al Gloriei.

După cantonamentul montan, echipa locală va reveni la Buzău, acolo unde se va juca memorialul „Romeo Ilie”, turneu derulat între 23 și 25 august. Pe lângă Gloria, vor completa afișul patrulaterului Rapid, Corona și Zalău. Va fi prima ediția a acestui turneu amical, organizat de Asociația Județeană de Handbal, for condus de Vasile Pavel. Participantele au fost stabilite încă din martie, atunci când toate cele trei echipe invitate au confirmat prezența la acest turneu.

Alte câteva amicale vor fi perfectate odată cu încheierea competiției amicale din Sala Sporturilor.

Cel mai puternic turneu la care va participa Gloria va avea loc în Franța, la Lille, acolo unde, pe lângă echipa locală, și-a anunțat participarea și Brest, una dintre forțele handbalului din Hexagon. La Brest Bretagne a activat ca antrenor și Pablo Morel, actualul tehnician al Gloriei, cel care a preluat funcția de la Daniel Anca.

Conducerea clubului nu exclude ca alte două-trei partide amicale să fie adăugate în calendarul acestui intersezon, totul depinzând atât de nivelul de fitness al fetelor, dar și de disponibilitatea eventualilor adversari. Ediția de campionat va debuta pe 2 septembrie.

Articole similare