Monden

Adina Răducan, invitată de onoare la concertul lui Horia Brenciu

Pandemia a trecut și marile spectacole cu public se reiau și de Sărbători, așa cum au fost organizate, ani la rând, înainte de apariția virusului Covid-19. Și Horia Brenciu face parte din grupul vedetelor care își cheamă fanii la spectacolul aniversar de sfârșit de an, iar reprezentația nu va fi doar într-o singură zi, ci în două, la cererea publicului.

Pe 25 și 26 Noiembrie aniversăm 10 ani de producții la Sala Palatului și 20 ani de la înființarea HB Orchestra! După trei ani de liniște, vrem puțină… gălăgie, în cel mai bun sens al cuvântului! Ne vedem la distracție!”, le-a scris artistul fanilor.

Postarea cu anunțul celor două zile de megaspectacole a fost distribuit și de buzoianca noastră, Adina Răducan, semn că își pregătește și ea repertoriul pentru a-și întâmpina fanii la sfârșitul lunii noiembrie, la Sala Palatului. Adina este o veche colaboratoare de-a lui Horia Brenciu, însă ea s-a dedicat foarte mult, de la revenirea din pandemie, de trupa ei de suflet, Jazzappella. Alături de colegii ei, a concertat toată vara la festivaluri, pe scene în aer liber, cel mai mult în Capitală, acolo unde spun ei că primesc cea mai multă inspirație pentru muzica lor.

Reamintim că alături de entertainerul înnăscut Horia Brenciu, Adina a câștigat X-Factor în 2014, fiind prima prezență feminină din istoria francizei românești a concursului care se poate mândri cu acest trofeu și cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro, după ce, în anii precedenți participării ei, acestea au fost adjudecate de reprezentanți ai sexului opus.

Horia Brenciu a cucerit publicul din postura de solist vocal, actor sau gazdă a unor emisiuni TV, iar împreună cu HB Orchestra, una dintre cele mai complexe orchestre din showbiz-ul românesc, carismaticul artist a reușit să aibă nouă ani la rând numai show-uri de succes la Sala Palatului. Pe 25 și pe 26 noiembrie se va marca cel de-al zecelea an în care Horia pune în scenă un spectacol inedit, interpretând de la balade sentimentale până la refrene ritmate lansate de legendele rock’n’roll-ului. Artistul promite că va face în egală măsură senzaţie cu melodiile proprii, printre care se numără foarte îndrăgitele hituri „Fac ce-mi spune inima” și „Hello”.

Articole similare