vineri, 16 aprilie 2021

6 accesorii esențiale în garderoba doamnelor și domnișoarelor

Un look de succes are nevoie de accesoriile potrivite. Chiar dacă mergi la muncă, la plimbare sau la un eveniment privat, accesoriile te vor scoate din anonimat. Accentele potrivite completează perfect orice ținută, oricât de simplă, așa că cel mai ușor mod de a te simți ca pe podiumurile de modă este să apelezi la câteva elemente simple, dar de efect. 

Indiferent de sezon, este recomandat să ai o colecție de bază de accesorii pe care te poți încrede atunci când vrei să eviți un look banal, pentru care se vede că nu ți-ai dat interesul.  

Accesoriile sunt elemente esențiale în garderoba oricărei femei. Și în acest domeniu există întotdeauna tendințe, dar acestea țin de detalii. Poți afla în continuare care sunt cele mai folosite accesorii pe care se bazează chiar și marii stiliști de modă pentru a crea ținute wow. Acestea pot fi schimbate odată cu trecerea la noile colecții dar, de asemenea, poți alege piese versatile, care se pot fi adaptate fiecărui sezon. 

  • Bijuterii

Există atît de multe opțiuni dintre care poți alege, încât este păcat să nu apelezi măcar la o pereche de cercei. Aceștia îți vor încadra fața și te vor face să ieși în mulțime. Nicio ținută nu este completă dacă nu are adăugate niște bijuterii elegante, indiferent că este vorba despre inele, coliere sau cercei. Pentru ținutele de zi, sunt recomandate bijuteriile simple, din argint sau oțel, iar pentru ținutele de seară sunt preferate bijuteriile din metale prețioase, împodobite cu pietre strălucitoare. 

  • Curele

Pur și simplu, curelele sunt o modalitate ușoară și elegantă de a pune rafinament în ținută. O curea evidențiază în mod subtil talia, oferind un aspect clasic, fără efort. O rochie sau o cămașă lungă vor căpăta o nouă identitate în funcție de cureaua cu care sunt accesorizate, iar o pereche de blugi poate fi la rândul ei scoasă în evidență printr-o curea statement.

  • Genți

Sunt un accesoriu fără de care nicio femeie nu ar trebui să iasă din casă.   La fel ca și hainele, gențile vin cu propria lor personalitate, cu ajutorul căreia vei străluci și tu. Dacă nu știi ce să alegi, poți găsi aici genti michael kors care vibrează cu stilul tău estetic. Gențile sunt pentru femei ceea ce sunt pantofii pentru bărbați. Accesoriul care le definește ținuta și care le oferă eleganță finală look-ului personal. Investește doar în produse de calitate, din piele și vei obține un aspect uimitor. 

  • Eșarfe de mătase

Sunt un accesoriu care a rezistat multor teste ale timpului. Mereu șic, o eșarfă este în tendințe și poate da viață oricărei ținute plictisitoare. 

  • Pălării

O pălărie este o declarație de personalitate, indiferent de sezon. Îți oferă un boost de încredere și te vatransformă într-o divă elegantă și feminină.  Indiferent dacă optezi pentru o pălărie de paie ori una din fetru, intrarea ta în orice locație va fi instant remarcată. Pălăriile sunt și cel mai bun prieten al tenului tău, deoarece îl feresc de razele UV. 

  • Ochelari de soare

Te poți ascunde în spatele lor și la propriu și la figurat. Ochelarii de soare te vor proteja de razele ultraviolet care sunt atât de dăunătoare dar, în același timp, îți poți ascunde privirea și poți urmări în siguranță tot ce se întâmplă în jurul tău. Este esențial să alegi un model potrivit pentru fața ta, care să îți pună în valoare trăsăturile. Pentru o alegere sigură mergi întotdeauna pe modele clasice. Acestea au un design atemporal, care poate fi purtat cu încredere indiferent de tendințele actuale, dar care, odată puși pe nas îți vor doză importantă de mister. 

 

loading...