Economic

4 camere de hotel superbe pe care trebuie să le vezi

Te-ai așezat în patul king-size, simți briza rece în jur, nu este nimic între voi, iar peisajul este unul superb. Ai totuși încă suficientă intimitate pentru a nu-ți face griji de ceea ce porți.

Camerele de hotel cu trei pereți sunt, pur și simplu, mai bune decât cele cu patru pereți pentru cei care vor să aibă o vacanță altfel. După ce ai căutat prin marea ofertă de bilete de avion ieftine, ai găsit câteva destinații care îți fac cu ochiul, dar parcă ai vrea mai multă intimitate pentru o vacanță în doi de vis? Iată ce cazare hotel poți alege.

Ladera, Santa Lucia

Dacă ai putea sta doar la un hotel pentru tot restul vieții, probabil ai fi tentat să alegi Ladera. Acest hotel de lux idilic de pe Santa Lucia te face să ai parte cu adevărat de vacanța vieții. Așezat în mijlocul unui sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, Ladera are vedere la faimoșii Munți Piton din Santa Lucia și la ocean. Rezervă o suită de lux și vei simți că ai putea ajunge și atinge Gros Piton în timp ce te legeni ușor în briza propriului leagăn peste apă, deasupra unei piscine private încălzite.

Pacuare Lodge, Costa Rica

Pacuare Lodge este cu adevărat altfel decât orice loc din lume. Nu te aștepta să conduci sau să iei un autobuz până aici, deoarece va trebui să faci o călătorie palpitantă de rafting sau să fii condus de un șofer cu un 4×4. Odată ajuns, însă, vei fi înconjurat de junglă în propria suită sau vilă privată. Toate spațiile de cazare au uși glisante de sticlă ca al patrulea perete, astfel încât să le poți deschide și să te simți ca și cum ai face camping în pădurea tropicală.

L’Albereta, Italia

Suita Cabriolet a L’Albereta poate avea toți cei patru pereți, dar acoperișul său este opțional, câștigându-și un loc pe această listă a locurilor de cazare inedite. O cameră elegantă din acest loc de cazare are vedere la lacul Iseo și are un tavan retractabil care poate fi deschis prin simpla apăsare a unui buton pentru a vedea stelele improvizate.

Verana, Mexic

Singura modalitate de a ajunge la micul sat Yelapa este să iei o barcă de-a lungul coastei Mexicului. Odată ajuns acolo, singura modalitate de a ajunge la hotelul Verana este printr-o drumeție ascendentă. De îndată ce vei vedea hotelul de tip boutique, te vei bucura că ai făcut călătoria. Alege una dintre suitele în aer liber ale proprietății, cu vedere la junglă și bucură-te de cerul senin din piscina privată în care o baie pe cinste te relaxează complet.

Articole similare